esther's cookery

Open
workshops

Esther's Cookery is de enige vegetarische kookstudio in Amsterdam. Kom jij bij ons koken met de bekende thema's: Ottolenghi, Esther's Groentenkeuken of plant based? Wij bieden zowel open workshops als privé workshops aan. Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor een van de open workshops. Liever een privé workshop? Dat kan, stuur ons een email voor alle informatie en mogelijkheden.

COVID UPDATE:  We zijn blij dat we weer workshops mogen geven in onze geliefde kookstudio en nog blijer dat jullie ons ook weer weten te vinden! Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht en we vertrouwen erop dat jullie dat ook doen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan om jullie en onze veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Bij elke workshop is er plaats voor maximaal 10 personen. Zo kunnen we voldoende afstand garanderen daarbij is het dragen van een mondmasker tijdens het koken verplicht en hebben wij handschoentjes beschikbaar. 

De mooie eettafels hebben wij naar boven verhuisd en samen met een kleine verbouwing is er nu voldoende ruimte om met elkaar te genieten van de gemaakte gerechten. Verder vragen we je vriendelijk om thuis te blijven als je COVID-19 gerelateerde klachten hebt!

Melding sluiten

Open workshops

Wil je alleen of samen met iemand aanschuiven bij een van de open workshops dan vind je hier alle geplande workshops. We koken met de bekende kookthema's zoals Esther's Groentekeuken, Ottolenghi avonden, Plant based en een combinatie van recepten ervan.
Staat je gewenste datum er niets tussen en ben je met een groep van meer dan 8 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé workshop.

Workshop Giftvoucher

Wil je een workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW

Oktober 14 Accidentally Vegan workshop

incl. BTW

*VOL* November 19 Kookworkshop NOSH en Ottolenghi

incl. BTW

*VOL* Zaterdag November 21 kookworkshop Winters Vegetarisch met de recepten van Ottolenghi

incl. BTW

November 24 Workshop met Esther’s Groenten Keuken

incl. BTW

November 26 Kookworkshop NOSH en Ottolenghi

incl. BTW

*VOL* November 29 Winterse Brunch workshop

incl. BTW

November 30 kookworkshop Werelds Vegetarisch met de recepten van Ottolenghi

incl. BTW

December 2 Kookworkshop Heerlijk Vegetarisch

incl. BTW

December 8 Workshop met Esther’s Groenten Keuken

incl. BTW

December 10 Kookworkshop NOSH en Ottolenghi

incl. BTW

December 13 Winterse Brunch workshop

incl. BTW

December 14 Kookworkshop Heerlijk Vegetarisch met recepten van Ottolenghi

incl. BTW

December 16 Accidentally Vegan workshop

incl. BTW

Zaterdag December 19 kookworkshop Winters Vegetarisch met de recepten van Ottolenghi

incl. BTW
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een privé kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.
Kom je met meer dan 8 personen dan is een privé workshop echt iets voor jou! Tijdens een privé workshop huur je de gehele kookstudio en zijn jullie onze enige gasten. Je kan zelf de datum, starttijd en het thema van de avond kiezen. Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

Veelgestelde vragen

Allergieën

Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

Afzeggen/verplaatsen

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

Drankje

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

Bereikbaarheid

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Workshop tijdens corona

We hebben plek voor maximaal 10 gasten per open workshop. De bovenverdieping is omgetoverd tot fijne plek om op gepaste afstand te genieten van de gemaakte gerechten.
Moet je afzeggen vanwege COVID-19 klachten? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je mag iemand anders jouw gereserveerde plekje laten innemen. Lukt dat niet? Dan sturen we een 25% kortingscode voor je volgende boeking. Verplaatsen en geld terug krijgen is NIET mogelijk.

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Instagram

Hoi! Waar ben je naar op zoek?