fbpx
esther's cookery

Online
workshops

Esther's Cookery is de enige vegetarische kookstudio in Amsterdam. Ga jij samen met ons online koken met de bekende thema's: Ottolenghi, Esther's Groentenkeuken of plant based?  Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor een van de online workshops.

COVID UPDATE:  
15/10/2020: Het is helaas vanwege de aangescherpte Corona maatregelen niet toegestaan om workshops te geven in Esther's Cookery. Totdat we zeker weten dat we weer workshops mogen en kunnen geven, zijn er geen plekjes te reserveren! Unfortunately, it is not possible to organise workshops at Esthers Cookery due to the new Corona measures. Until we know it is safe and ok to organise workhops again, it will not be possible to reserve a spot.

Melding sluiten

Online workshops

Wil jij thuis meedoen aan een leuke, informatieve workshop? Dan vind je hier alle geplande workshops. We koken samen online de lekkerste gerechten. Allemaal vegetarisch uiteraard! Staat je gewenste datum er niet tussen en ben je met een groep van meer dan 10 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé online workshop.

Workshop Giftvoucher

Wil je een workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW

Online Workshop Giftvoucher

Wil je een online workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW

Esther’s Online Kitchen Brunch 21 March

Why not start your Sunday with an online workshop?

incl. BTW
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een privé online kookworkshop van Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je digitaal te verwelkomen. Samen thuis koken en genieten van lekker eten met vrienden, familie of collega's op een scherm dichtbij,  vanuit de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam is een waar feest!
Heb je een groep van meer dan 10 personen? Dan is een privé online workshop echt iets voor jou! Tijdens een privé workshop zijn jullie onze enige online gasten. Je kan zelf de datum, starttijd en het thema van de avond kiezen. Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
  Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

  Drankje

  Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  We hebben plek voor maximaal 10 gasten per open workshop. De bovenverdieping is omgetoverd tot fijne plek om op gepaste afstand te genieten van de gemaakte gerechten.
  Moet je afzeggen vanwege COVID-19 klachten? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je mag iemand anders jouw gereserveerde plekje laten innemen. Lukt dat niet? Dan sturen we een 25% kortingscode voor je volgende boeking. Verplaatsen en geld terug krijgen is NIET mogelijk.

  Kom langs in de Cookery

  Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

  Onze openingstijden zijn:
  Maandag: 11am - 6pm
  Dinsdag: 11am - 6pm
  Woensdag: 11am - 6pm
  Donderdag: 11am - 6pm
  Vrijdag: 11am - 6pm
  Zaterdag: 11am - 6pm
  Zondag: Gesloten

  Instagram

  Hoi! Waar ben je naar op zoek?