fbpx
Esther's Cookery

Vegetarische kookworkshop:
volg 'm bij Esther's Cookery in Amsterdam

Esthers Cookery is de vegetarische kookstudio in Amsterdam. Kom jij bij ons koken met de bekende thema; Esther’s Groenten keuken, Ottolenghi style of Vegetarischde wereld rond? Al deze thema kunnen ook met veganistische recepten worden gegeven.Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor één van de geplande open workshop.

Heb je liever een privé workshop? Een privé kookworkshop is een perfecte combinatievoor een leuk uitje met vrienden, familie of je team. Er is geen betere plek om op een actieve manier samen te genieten van lekker eten dan bij onze gezelligste vegetarische kookstudio! Neem contact met ons op om een datum te reserveren! Alle workshops worden in zowel het Nederlands als in het Engels gegeven. 

Open workshops

Wil jij samen met vrienden of familie meedoen aan een leuke, informatieve workshop? Dan vind je hier alle geplande workshops. We koken samen de lekkerste gerechten en na afloop gaan jullie aan tafel om hiervan te genieten. Allemaal vegetarisch uiteraard!

Staat je gewenste datum er niet tussen en/of ben je met een groep van meer dan 8 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé workshop. De prijzen maar ook mogelijkheden zijn natuurlijk wel anders dan bij de open workshops.

Workshop Giftvoucher

Bekijk workshop
 85,00
incl. BTW

NIEUWE DATA in OKTOBER VERDIEPINGS KOOKCURSUS: GROENTEN EN MEER

Bekijk workshop
 485,00
incl. BTW

Dinsdag diner workshop 30 mei 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Zondag brunch workshop 4 juni 2023

Bekijk workshop
 89,50
incl. BTW

Esther’s Cookery Jubileum diner op 7 juni 2023

Bekijk workshop
 97,00
incl. BTW

Zondag diner workshop 11 juni 2023

Bekijk workshop
 89,50
incl. BTW

Maandag diner workshop 12 juni 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Vrijdagavond diner workshop 16 juni 2023

Bekijk workshop
 95,00
incl. BTW

Woensdag diner workshop 21 juni 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Vrijdagavond diner workshop 23 juni 2023

Bekijk workshop
 95,00
incl. BTW

Dinsdag diner workshop 27 juni 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Dinsdag diner workshop 4 juli 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Laatste workshop voor de zomerstop: feestelijke brunch zondag 9 juli 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Diner workshop donderdagavond 24 augustus 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Diner workshop Zondagavond 27 augustus 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Diner workshop dinsdagavond 29 augustus 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Brunch workshop zondagochtend 3 september 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Zondagavond diner workshop 3 september 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Woensdagavond diner workshop 6 september 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW

Vrijdagavond diner workshop 8 september 2023

Bekijk workshop
 95,00
incl. BTW

Dinsdagavond diner workshop 12 september 2023

Bekijk workshop
 87,50
incl. BTW
Bedrijfsuitjes

Privé workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. Eet je vegan geeft dit dan door bij het bestellen van de workshop dan houden wij daar rekening mee.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk.

  Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op want er zijn nog wel enige restricties en deze kunnen per week/maand veranderen. Zo weet je waar je hebt boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.

  Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet meedoen aan de workshop. Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk. Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Esther's Cookery Instagram
  Hoi! Waar ben je naar op zoek?