Hoi! Waar ben je naar op zoek?
esther's cookery

Open
workshops

Esther's Cookery is de enige vegetarische kookstudio in Amsterdam. Kom jij bij ons koken met de bekende thema's: Ottolenghi, Esther's Groentenkeuken of plant based? Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor een van de online workshops.

COVID UPDATE:  
15/10/2020: Het is helaas vanwege de aangescherpte Corona maatregelen niet toegestaan om workshops te geven in Esther's Cookery. Totdat we zeker weten dat we weer workshops mogen en kunnen geven, zijn er geen plekjes te reserveren! Unfortunately, it is not possible to organise workshops at Esthers Cookery due to the new Corona measures. Until we know it is safe and ok to organise workhops again, it will not be possible to reserve a spot.

Melding sluiten

Open workshops

Wil jij thuis meedoen aan een leuke, informatieve workshop? Dan vind je hier alle geplande workshops. We koken samen online de lekkerste gerechten. Allemaal vegetarisch uiteraard! Staat je gewenste datum er niet tussen en ben je met een groep van meer dan 10 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé online workshop.

Workshop Giftvoucher

Wil je een workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW

Online Workshop Giftvoucher

Wil je een online workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
  Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

  Drankje

  Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Het is helaas niet toegestaan om workshops te geven in de Cookery. Heb je interese in een online workshop? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

  Kom langs in de Cookery

  Cooking together is unfortunately not possible at the moment. But we are still cooking for you in our beautiful kitchen. In the middle of de Pijp in Amsterdam you can now find the best dishes in our deli and wonderful products to cook with at home! See you soon!?

  Our openinghours are:
  Monday: 11am - 6pm
  Tuesday: 11am - 6pm
  Wednesday: 11am - 6pm
  Thursday: 11am - 6pm
  Friday: 11am - 6pm
  Saturday: 11am - 6pm
  Sunday: Closed

  Instagram