fbpx
Hoi! Waar ben je naar op zoek?
esther's cookery

Open
workshops

Esther's Cookery is de vegetarische kookstudio in Amsterdam. Kom jij bij ons koken met de bekende thema's: Ottolenghi, NOSH: Esther's Groenten keuken of plant based? Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor een van de online workshops.

COVID UPDATE:  
13/07/2021: In Esther's Cookery probeer ik mij zo goed mogelijk aan alle voorschriften van de overheid te houden. Dus voordat je reserveert  graag je aandacht voor het volgende: Alle mensen die nog niet gevaccineerd zijn (of dit om welke reden dan ook niet willen/kunnen doen) moeten voorafgaande aan de workshop een sneltest doen. Mensen die wel gevaccineerd zijn hoeven dit uiteraard niet. Bij covid gerelateerde klachten kunt u niet meedoen aan de workshop. Als u weet/denkt dat dit niet covid gerelateerd is kunt u een sneltest doen en wanneer deze negatief is bent u in overleg met uw eigen gezelschap van harte welkom. Op het moment van dit schrijven zijn de regels weer aangepast (tot 13/8/2021) en moet er wel met mondkapje gekookt worden omdat afstand houden niet mogelijk is. Hopelijk is die regel niet meer van toepassing wanneer de open workshops beginnen.

Melding sluiten

Open workshops

Wil jij samen met vrienden of familie meedoen aan een leuke, informatieve workshop? Dan vind je hier alle geplande workshops. We koken samen de lekkerste gerechten en na afloop gaan jullie aan tafel om hiervan te genieten. Allemaal vegetarisch uiteraard! Staat je gewenste datum er niet tussen en/of ben je met een groep van meer dan 8 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé workshop.

Workshop Giftvoucher

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW

MASTERCLASS

Bekijk workshop
 249,00
incl. BTW

1op1 MASTERCLASS met Esther

Bekijk workshop
 699,00
incl. BTW

30 september 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW

4 oktober 2021 Samen koken, eten & genieten

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW

12 oktober 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW

18 oktober 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW

20 oktober 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW

DONDERDAG 21 oktober 2021 Samen koken, eten & genieten BRUNCH WORKSHOP

Bekijk workshop
 59,50
incl. BTW

25 oktober 2021 Samen koken, eten & genieten

Bekijk workshop
 74,50
incl. BTW
NOSH - Esthers Cookery

Donderdag 4 november 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 76,50
incl. BTW

Zondag 7 november 2021 Samen koken, eten & genieten

Bekijk workshop
 78,50
incl. BTW

ZATERDAGAVOND 13 november 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 84,50
incl. BTW

Dinsdag 16 november 2021 Samen koken, eten & genieten

Bekijk workshop
 76,50
incl. BTW

Maandag 22 november 2021 Samen koken, eten & genieten

Bekijk workshop
 76,50
incl. BTW

Zondag 21 november 2021 Samen koken, eten & genieten

Bekijk workshop
 78,50
incl. BTW

Woensdag 1 december 2021 Samen koken, eten & genieten BRUNCH WORKSHOP

Bekijk workshop
 64,50
incl. BTW

Donderdag 2 december 2021 CHANOEKA WORKSHOP

Bekijk workshop
 76,50
incl. BTW

Dinsdag 7 december 2021 Samen koken, eten & genieten *VOL*

Bekijk workshop
 76,50
incl. BTW

Dinsdag 14 december 2021 Feestelijk Vegetarisch Dineren

Bekijk workshop
 78,50
incl. BTW
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is.
  Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen. Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terig krijgen is niet mogelijk.Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Drankje

  Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Wij mogen en kunnen we samen koken maar er zijn nog wel enige restricties. Zo moeten mensen voorafgaande aan de workshop aangeven dat zij of gevaccineerd zijn of een negatieve COVID test hebben. Wij moeten mondkapjes dragen tijdens het koken omdat afstand houden niet mogelijk is.
  Lees voor het boeken de voorwaarden en mogelijkheden over afzeggen en verplaatsen. Deze voorwaarden zijn van toepassing OOK als de reden Covid gerelateerd is. Mocht de overheid de horeca weer sluiten en alle workshops worden afgezegd dan heeft u recht op uw geld terug of een tegoedbon.

  Come visit the Cookery

  When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

  If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

  Our opening hours are:
  Monday: 11am - 5pm
  Tuesday: 11am - 5pm
  Wednesday: 11am - 5pm
  Thursday: 11am - 5pm
  Friday: 11am - 5pm
  Saturday: 11am - 5pm
  Sunday: Closed

  Instagram