fbpx
Hoi! Waar ben je naar op zoek?
esther's cookery

Open
workshops

Esther's Cookery is de vegetarische kookstudio in Amsterdam. Kom jij bij ons koken met de bekende thema's: Ottolenghi, NOSH: Esther's Groenten keuken of plant based? Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor een van de online workshops.

Open workshops

Wil jij samen met vrienden of familie meedoen aan een leuke, informatieve workshop? Dan vind je hier alle geplande workshops. We koken samen de lekkerste gerechten en na afloop gaan jullie aan tafel om hiervan te genieten. Allemaal vegetarisch uiteraard!

Staat je gewenste datum er niet tussen en/of ben je met een groep van meer dan 8 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé workshop. De prijzen maar ook mogelijkheden zijn natuurlijk wel anders dan bij de open workshops.

Workshop Giftvoucher

Bekijk workshop
incl. BTW

1op1 MASTERCLASS met Esther

Bekijk workshop
incl. BTW

4 WEEKSE KOOKCURSUS: GROENTEN EN MEER

Bekijk workshop
incl. BTW
VOL

Zondagavond 9 oktober

Bekijk workshop
incl. BTW
VOL

Woensdagavond 12 oktober

Bekijk workshop
incl. BTW

Zaterdagavond 15 oktober 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Woensdagavond 19 oktober 2022

Bekijk workshop
incl. BTW
VOL

Maandagavond 24 oktober 2022

Bekijk workshop
incl. BTW
VOL

Woensdagavond 2 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW
VOL

Zondag BRUNCH workshop 6 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW
VOL

Maandagavond 7 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Woensdagavond 16 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Zondag BRUNCH workshop 20 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Dinsdagavond 22 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Zondagavond 27 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Maandagavond 28 november 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Zondag BRUNCH workshop 4 december 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Dinsdagavond 6 december 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Maandagavond 12 december 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Zondagavond 18 december 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

Maandagavond 19 december 2022

Bekijk workshop
incl. BTW

NIEUWJAARS BRUNCH workshop zondag 8 januari 2023

Bekijk workshop
incl. BTW
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. Eet je vegan geeft dit dan door bij het bestellen van de workshop dan houden wij daar rekening mee.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk.

  Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op want er zijn nog wel enige restricties en deze kunnen per week/maand veranderen. Zo weet je waar je hebt boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.

  Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet meedoen aan de workshop. Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk. Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Come visit the Cookery

  When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

  If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

  Our opening hours are:
  Monday: 1pm - 5pm
  Tuesday: 1pm- 5pm
  Wednesday: 1pm - 5pm
  Thursday: 11am - 5pm
  Friday: 11am - 5pm
  Saturday: 11am - 5pm
  Sunday: Closed

  Instagram