fbpx
esther's cookery

Wie is Esther?

Mijn naam is Esther Weissman-Erwteman en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Hier woon ik nog steeds met inmiddels mijn man Jaier en dochter Sara.

Esther Erwteman

Voor mijn werk reisde ik de hele wereld over en kwam zo een enorme hoeveelheid verhalen, recepten en smaken tegen. In 2016 kwam mijn grote droom uit en opende ik mijn eigen kookstudio, Esther’s Cookery, in de Amsterdamse Pijp.

Inmiddels kook ik hier met gemiddeld 250 gasten per maand volgens mijn eigen principes; in het seizoen, alleen groenten, toevallig ook kosher en vooral heel lekker.

Nieuw Amsterdam heeft mij de enorme kans gegeven om een kookboek te schrijven en zo is in april 2020 NOSH gepubliceerd! NOSH staat vol verhalen en recepten uit mijn Joodse keuken. Met NOSH wil ik mensen een inkijkje geven in de internationale en heel diverse Joodse keuken, zoals ik hem zie.

Jaier

Er is geen Cookery zonder mijn man en partner Jaier Weissman.

Jaier is geboren en getogen in Amsterdam. Opgeleid aan de filmacademie, heeft hij zich in 2012 omgeschoold tot verslavingscoach. Sinds de komst van Esther's Cookery in 2016 legt hij zich volledig toe op het reilen en zeilen van de kookstudio, de moestuin en zorgt hij ervoor dat de kookstudio er prachtig en sfeervol uitziet.

Esther's Cookery

Kookstudio in het hartje van Amsterdam

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze prachtige keuken midden in de Pijp in Amsterdam. Samen eten is altijd gezellig, maar eerst samen koken is helemaal een feest! De perfecte combinatie voor een leuk uitje met vrienden, familie of je team.
Een mooie tafel vol vega gerechten Een erg leuke avond, goed verzorgd en met veel handige insights om de beste vega maaltijd op tafel te zetten!
maiikie
Koken is een feestje! Bij Esther ‘s Cookery is het een feestje om te koken.Met een gezelschap maak je de heerlijkste Vega gerechten. Ik was uitgenodigd door de kinderen van mijn vriendin, om haar verjaardag te vieren. Leuk heel leuk.Het is een gezellige en warme omgeving om te zijn. Esther straalt ook haar warmte uit als ze over eten spreekt. We gaan zeker terug een aanrader!
Henny S.
Vrolijk, lekker, goed georganiseerd! Fijne vrolijke kookmiddag. Alles goed voorbereid en helder uitgelegd en georganiseerd. Toegankelijke hedendaagse receptuur. Als resultaat een heerlijk maal. Top dat Esther zo handig, snel, geduldig, ervaren en vrolijk is en blijft, ook bij gestuntel van de deelnemers.
Onbekend
Esther's Cookery

100% tevreden klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec nunc nisl, lobortis sed ultrices a, pellentesque non ipsum.
Eline Schumacher
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec nunc nisl, lobortis sed ultrices a, pellentesque non ipsum.
Patrick van der Heide

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 11am - 6pm
Dinsdag: 11am - 6pm
Woensdag: 11am - 6pm
Donderdag: 11am - 6pm
Vrijdag: 11am - 6pm
Zaterdag: 11am - 6pm
Zondag: Gesloten

Instagram

Hoi! Waar ben je naar op zoek?