fbpx
Leuk kennis te maken

Contact

Wil je meer weten over Esther’s Cookery? Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We spreken je graag!

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht u een workshop of diner willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van het diner of de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is.
  Mocht het diner of de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.
  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor het diner de datum  wijzigen. Geld terug krijgen is niet mogelijk.
  **Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Drankje

  Bij de open workshops zijn alle drankjes inbegrpen.

  Bij de prive workshops of diners is een welkomst cocktail, water (plat & bruis) en koffie/thee na afloop is inbegrepen bij de prijs.

  Alle overige drankjes kunnen worden afgerekend na afloop van de workshop. Je kan betalen met pin of cash.

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Wij mogen en kunnen we samen koken maar er zijn nog wel enige restricties. Zo moeten mensen voorafgaande aan de workshop aangeven dat zij of gevaccineerd zijn of een negatieve COVID test hebben. Wij moeten mondkapjes dragen tijdens het koken omdat afstand houden niet mogelijk is.
  Lees voor het boeken de voorwaarden en mogelijkheden over afzeggen en verplaatsen. Deze voorwaarden zijn van toepassing OOK als de reden Covid gerelateerd is. Mocht de overheid de horeca weer sluiten en alle workshops worden afgezegd dan heeft u recht op uw geld terug of een tegoedbon.

  Instagram

  Hoi! Waar ben je naar op zoek?