fbpx

Kook- & eetwinkel

NOSH

Een zinderend kookboek bomvol smaak, dat is NOSH. Koken is meer dan eten alleen — het is een sociale bezigheid. Zeker als je gerechten maakt die mensen en culturen met elkaar verbinden.  NOSH is mijn allereerste kookboek: de vegetarische, Joodse keuken zoals ik hem zie. Het bevat veel meer dan de allerbeste recepten! NOSH is een bundeling van de meest verrukkelijke verhalen en smaken waar ik mee in aanraking kwam tijdens mijn reizen door landen als Ghana, Israël, Indonesië, India en Irak. Thuis combineerde ik deze buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ik van mijn moeder leerde.

“Prachtig boek met mooie foto’s. Prettig geschreven en vooral: heerlijke, handzame recepten!”

Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse ‘penicilline’ 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matzeballen van mijn moeder en Bashars Syrische spietsen: NOSH viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken. Met als doel: jou verrassen met zinnenprikkelende gerechten.

35 op voorraad

 33,00
Altijd verse en de beste producten
Vegetarische, duurzame keuken
100% Kosher
Meer dan 10.000 tevreden klanten
geven Esther's Cookery een 9,2!
Joods eten en de beste verhalen gebundeld in NOSH

Omschrijving

De eerste druk van NOSH is al volledig uitverkocht, zo’n succes is dit prachtige kookboek. Kopers koken ermee heel veel plezier uit, vinden de verhalen leuk om te lezen (“Ze schrijft grappig en boeiend!”) en smullen van de foto bij ieder recept. De Joodse keuken-recepten zijn door iedereen te maken, geheel volgens mijn motto: iedereen kan koken, als je maar weet hoe en als je de beste ingrediënten gebruikt.

Zijn de Joodse gerechten makkelijk? Een veelgehoorde reactie: “Ook voor niet heel goede koks te begrijpen en te maken!”

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

incl. BTW

Esther’s Cookery draagtas

Bekijken