NOSH Kookboek

NOSH, MIJN KOOKBOEK Werk bracht mij naar landen over de hele wereld, waar ik kennis maakte met verrukkelijke verhalen en recepten die ik verwerkte in mijn eigen Joods-Nederlandse eettraditie.  Nieuw Amsterdam heeft mij de geweldige kans gegeven om met mijn verhalen en recepten een kookboek te maken. Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van mijn moeder en Bashars Syrische spritsen; NOSH viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer overrompelen met verrassende gerechten. Het resultaat is een zinderend kookboek bomvol smaak met de naam NOSH.  NOSH ligt in de boekwinkels en uiteraard ook in de Cookery! Bestel hier je eigen exemplaar of kom gezellig langs voor een gesigneerd boek, een salade of iets anders uit onze winkel!

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

2 op voorraad

Omschrijving

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 10:00 - 18:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.