FORGOT YOUR DETAILS?

Esther's Cookery is de perfecte locatie voor een gezellige teambuilding workshop

Koken in Amsterdam

Esther's Cookery is de eerste vegetarische kookstudio in hartje de Pijp, op loopafstand van de beroemde Albert Cuyp markt. Kom gezellig met je team koken en dineren of lunchen in onze prachtige open keuken. Ontdek de vele kanten van vegetarisch eten en ervaar nieuwe smaken die je jarenlang zullen inspireren.

Een kookworkshop met als afsluiter een diner of lunch is een hele leuke manier om je collega's beter te leren kennen. Bereid onder begeleiding van één van onze fantastische chef's een heerlijke vegetarische maaltijd. Nadat alle gerechten gemaakt zijn kan iedereen aan tafel om alles wat jullie met elkaar bereid hebben op te eten onder het genot van een goed glas wijn. De afwas doen wij en jij en je collega's hoeven alleen maar te genieten!

Teambuilding kookworkshop

Wil je tijdens jouw zakelijke bijeenkomst een teambuilding activiteit doen? Een kookworkshop leent zich daar uitstekend voor. In anderhalf tot twee uur tijd bereid je samen met jouw gezelschap een heerlijke lunch of diner voor. De ideale en uitermate gezellige teambuilding activiteit.

Bij Esther’s Cookery draait alles om bijzondere gerechten, maar ook om gewoon en traditioneel hedendaags eten met zuivere, duurzame producten en eigen recepten. Authenticiteit is de rode draad in alle activiteiten en producten. Dit biedt de perfecte gelegenheid om elkaar in ander verband te leren kennen en is een goede basis voor informeel overleg.

Borrel, buffet en mini workshops

Esther's Cookery is uitermate geschikt om met een groter gezelschap te komen borrelen en eten. Wij maken al een aantal hapjes en er is ook de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende mini workshops. Tijdens deze mini workshops kan je meedoen om zelf een aantal extra gerechten voor tijdens de borrel te maken.

Wij zorgen ervoor dat er een buffet klaarstaat met huisgemaakte focaccia en dips, diverse salades en vegetarische snacks! Onder het genot van verschillende bieren, wijnen en andere dranken kan je zakelijke gezelschap zowel buiten als binnen gezellig met elkaar borrelen.

 

Bekijk welke thema's mogelijk zijn

Recepten van Yotam Ottolenghi

Tijdens deze workshop bereiden we een volledige maaltijd met de recepten van Yotam Ottolenghi. We gaan koken uit de boeken Jerusalem, Nopi, Plenty en natuurlijk Plenty More. Combinaties zoals je ze nog niet kent en smaken die je zelf niet zal bedenken.

Ook leren we hoe je groenten op een open vuur kan branden. Een avond vol van verrassende manieren om eten te bereiden met natuurlijk een geweldig diner als resultaat.

Werelds koken

In deze kookworkshop reis je de hele wereld over. Je komt achter de kruidige, frisse of juist zoete smaken van over de hele wereld.

Doordat deze kookworkshop met smaken over de hele wereld gaat zijn er vele mogelijkheden voor de menu’s.

Authentiek, vegetarisch, inspirerend

Tijdens deze workshop wordt er een verrassend vegetarisch Turks feestmaal gemaakt. Er wordt niet uit een boekje gekookt maar uit de traditionele keuken. Van gevulde artisjok tot heerlijke kufte. Leer over de Turkse tradities en cultuur tijdens het eten. 

Klassieke gerechten

De Franse keuken leent zich uitstekend voor een vegetarische maaltijd. Denk aan gegrilde artisjok, een tompouce van paddestoelen, Franse frietjes met zelgemaakte mayonaise en creme brulee toe .

Verliefd op de Indiase keuken

In het verleden heb ik bijna een jaar in de sloppenwijken gewerkt. Hier is onder andere mijn liefde voor de Indiase keuken ontstaan. Bij terugkomst in Nederland was die liefde zeker niet over en heb daarom mijn liefde voor de manier van koken en het genieten van de Indiase keuken voortgezet.

In deze workshop ga ik proberen dit allemaal over te brengen op jullie.

Italiaans genieten

Geen keuken leent zich zo goed voor puur en vegetarisch koken als de Italiaanse. Tijdens deze workshop maken we meerdere gerechten zoals je eigen pasta of ravioli, gazpacho, een warme caprese salade en natuurlijk een heerlijk dessert zoals tiramisu.

Hoe veganistisch eten lekker en feestelijk kan zijn!

Veganistisch koken is een vak apart. Want hoe zorg je voor voldoende smaak in gerechten waar veel van de bekende basisingrediënten worden weggelaten? En hoe zorg je dan ook nog eens voor voldoende vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen?

In deze kookworkshop leer je dat allemaal!

Interesse? Vul onderstaande in en wij nemen direct contact op.

TOP