FORGOT YOUR DETAILS?

Esther's Cookery is de perfecte locatie voor een gezellige teambuilding workshop

Koken in Amsterdam

Esther's Cookery is de eerste vegetarische kookstudio in hartje de Pijp, op loopafstand van de beroemde Albert Cuyp markt. Kom gezellig met je team koken en dineren of lunchen in onze prachtige open keuken. Ontdek de vele kanten van vegetarisch eten en ervaar nieuwe smaken die je jarenlang zullen inspireren.

Een kookworkshop met als afsluiter een diner of lunch is een hele leuke manier om je collega's beter te leren kennen. Bereid onder begeleiding van één van onze fantastische chef's een heerlijke vegetarische maaltijd. Nadat alle gerechten gemaakt zijn kan iedereen aan tafel om alles wat jullie met elkaar bereid hebben op te eten onder het genot van een goed glas wijn. De afwas doen wij en jij en je collega's hoeven alleen maar te genieten!

Teambuilding kookworkshop

Wil je tijdens jouw zakelijke bijeenkomst een teambuilding activiteit doen? Een kookworkshop leent zich daar uitstekend voor. In anderhalf tot twee uur tijd bereid je samen met jouw gezelschap een heerlijke lunch of diner voor. De ideale en uitermate gezellige teambuilding activiteit.

Bij Esther’s Cookery draait alles om bijzondere gerechten, maar ook om gewoon en traditioneel hedendaags eten met zuivere, duurzame producten en eigen recepten. Authenticiteit is de rode draad in alle activiteiten en producten. Dit biedt de perfecte gelegenheid om elkaar in ander verband te leren kennen en is een goede basis voor informeel overleg.

Borrel, buffet en mini workshops

Esther's Cookery is uitermate geschikt om met een groter gezelschap te komen borrelen en eten. Wij maken al een aantal hapjes en er is ook de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende mini workshops. Tijdens deze mini workshops kan je meedoen om zelf een aantal extra gerechten voor tijdens de borrel te maken.

Wij zorgen ervoor dat er een buffet klaarstaat met huisgemaakte focaccia en dips, diverse salades en vegetarische snacks! Onder het genot van verschillende bieren, wijnen en andere dranken kan je zakelijke gezelschap zowel buiten als binnen gezellig met elkaar borrelen.

 

Bekijk welke thema's mogelijk zijn

Recepten van Yotam Ottolenghi

Tijdens deze workshop bereiden we een volledige maaltijd met de recepten van Yotam Ottolenghi. We gaan koken uit de boeken Jerusalem, Nopi, Plenty en natuurlijk Plenty More. Combinaties zoals je ze nog niet kent en smaken die je zelf niet zal bedenken.

Ook leren we hoe je groenten op een open vuur kan branden. Een avond vol van verrassende manieren om eten te bereiden met natuurlijk een geweldig diner als resultaat.

Werelds koken

In deze kookworkshop reis je de hele wereld over. Je komt achter de kruidige, frisse of juist zoete smaken van over de hele wereld.

Doordat deze kookworkshop met smaken over de hele wereld gaat zijn er vele mogelijkheden voor de menu’s.

Authentiek, vegetarisch, inspirerend

Tijdens deze workshop wordt er een verrassend vegetarisch Turks feestmaal gemaakt. Er wordt niet uit een boekje gekookt maar uit de traditionele keuken. Van gevulde artisjok tot heerlijke kufte. Leer over de Turkse tradities en cultuur tijdens het eten. 

Klassieke gerechten

De Franse keuken leent zich uitstekend voor een vegetarische maaltijd. Denk aan gegrilde artisjok, een tompouce van paddestoelen, Franse frietjes met zelgemaakte mayonaise en creme brulee toe .

Verliefd op de Indiase keuken

In het verleden heb ik bijna een jaar in de sloppenwijken gewerkt. Hier is onder andere mijn liefde voor de Indiase keuken ontstaan. Bij terugkomst in Nederland was die liefde zeker niet over en heb daarom mijn liefde voor de manier van koken en het genieten van de Indiase keuken voortgezet.

In deze workshop ga ik proberen dit allemaal over te brengen op jullie.

Italiaans genieten

Geen keuken leent zich zo goed voor puur en vegetarisch koken als de Italiaanse. Tijdens deze workshop maken we meerdere gerechten zoals je eigen pasta of ravioli, gazpacho, een warme caprese salade en natuurlijk een heerlijk dessert zoals tiramisu.

Hoe veganistisch eten lekker en feestelijk kan zijn!

Veganistisch koken is een vak apart. Want hoe zorg je voor voldoende smaak in gerechten waar veel van de bekende basisingrediënten worden weggelaten? En hoe zorg je dan ook nog eens voor voldoende vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen?

In deze kookworkshop leer je dat allemaal!

Huur onze vergaderruimte midden in de Pijp in Amsterdam

Wij kunnen een heerlijk ontbijt of lunch verzorgen en de vergadering kan worden afgesloten met een gezellige borrel of teambuilding workshop.

Vergaderlocatie

Middenin de Amsterdamse Pijp staat Esther’s Cookery. In de gezellige Cookery vind je een informele vergaderlocatie. Hier kun je een zakelijke bijeenkomst organiseren tot en met 20 personen in een ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Het is een ruimte met veel licht en waar je gebruik kunt maken van WIFI, beamer en flipover met stiften. Deze vergaderruimte is per dagdeel te huren of per gehele dag. Tijdens de vergadering of bijeenkomst is altijd een van de medewerkers van Esther’s Cookery aanwezig om te helpen zodat je je volledig kunt richten op jouw bijeenkomst.

Hieronder vind je de prijzen en mogelijkheden.

Tarieven

Tarieven en prijzen zijn excl. BTW

 • Ochtend

  €195
  van 07.00 uur tot 13.00 uur
 • Middag

  €205
  van 13.00 uur tot 18.00 uur
 • Gehele dag (overdag)

  €297
  van 07.00 uur tot 17.30 uur

In de Cookery serveren wij spa blauw, spa rood, verse vruchtensappen, ontbijt, lunch, snacks, borrel en nog veel meer.

Het is niet mogelijk zelf meegebrachte snacks te nuttigen of te serveren. 

Overige faciliteiten

- WiFi 5G (inbegrepen)
- Beamer (€50,- voor ieder dagdeel of de gehele dag)
- Service (1 persoon)

Bereikbaarheid

Esther’s Cookery kan je vinden op het volgende adres: Gerard Doustraat 46 1072 VT Amsterdam

Telefoon +31627008399

Als je van buiten Amsterdam komt en per auto reist, raad ik je aan gebruik te maken van de even voordelige als makkelijke mogelijkheid van Parkeren en Reizen. Meest voor de handliggende lokatie is het Olympisch Stadion. Parkeren en reizen (tot 24 uur) per tram voor € 6,00.

Je kan ook parkeren in de buurt maar het is meestal even zoeken en kost ongeveer €3,60 per uur. Voor gemak kan je altijd een plekje vinden in de Qparking bij het Marie Heinekenplein of op het Museumplein.

Er is openbaar vervoer op loopafstand van de Cookery en gelukkig is er ook Uber en TCA.

Ontbijt, lunch, borrel of diner bij Esther’s Cookery

Kom je vergaderen bij Esther’s Cookery? Dan kan een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner natuurlijk niet missen. De perfecte start of afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst. 

Bij Esther’s Cookery draait alles om bijzondere gerechten, maar ook om gewoon en traditioneel hedendaags etenmet zuivere, duurzame producten en eigen recepten. Authenticiteit is de rode draad in alle activiteiten en producten.

Hieronder vindt je een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen. Deze gelden vanaf 10 personen. Je kunt kiezen uit ontbijt, 2 verschillende soorten lunch of borrelhapjes.


 • Ontbijt

  €17,50 p.p.
  • granola & yoghurt
  • croissant met boter & jam
  • gekookt ei
  • vers geperst sinaasappelsap
  • morning shoot
  • (soja)melk & karnemelk
 • Basislunch bij ochtenddagdeel

  €22,50 p.p.
  • groentesoep
  • sandwiches met verschillende soorten beleg
  • mini worteltaartjes & handfruit
  • (soja)melk, karnemelk, yoghurt, vers geperst sinaasappelsap
 • Gezonde Ikweetwatikeet lunch

  €26,50 p.p.
  • quinoa notensalade
  • tonijnsalade & huisgemaakt brood
  • groentesalade
  • gluten – en lactosevrije citroentaartjes & handfruit
  • (soja)melk, karnemelk, yoghurt, vers geperst sinaasappelsap
 • Borrel aansluitend aan middagdagdeel hapjes

  €vanaf 17,50 p.p.
  • olijven & noten
  • vegetarische nuggets
  • vegan kaasstengels
  • bieterballen
  • tzatziki of hummus met zelfgemaakt brood

Onderstaande prijzen zijn in combinatie met huur van Esther's Cookery en gelden vanaf 10 personen. Voor prijzen van een losse workshop met vrienden, collega's en familie neem contact op via esther@estherscookery.nl

 • Teambuilding kookworkshop lunch

  Vanaf €52,50 p.p.
  Programma lunch kookworkshop
  11.30 - 13.00 lunch workshop
  13.00 - 14.00 lunch
 • Teambuilding kookworkshop diner

  Vanaf €52,50 p.p.
  Programma diner kookworkshop
  18.30: start workshop
  20.00: start diner
  22.00: einde

Interesse? Vul onderstaande in en wij nemen direct contact op.

TOP