
Recepten
Mungbonen met kerstomaat, krokante ui & knoflook
Dit heb je nodig
• 250 gram mungbonen
• 1 eetlepel tafelzout
• 1 gele ui, in hele dunne ringen — gebruik hiervoor het liefst een mandoline
• 2 teentjes knoflook, heel dunne plakjes — gebruik hiervoor het liefst een mandoline
• 300 gram kerstomaat
• 2 theelepels gerookt maldonzout
• 2 eetlepels tahin
• 2 eetlepels water
• sap van halve citroen
• 20 gram munt
• optioneel: rozenharissa

Aan de slag
Come visit the Cookery
When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?
If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!
Our opening hours are:
Monday: 1pm - 5pm
Tuesday: 1pm- 5pm
Wednesday: 1pm - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed
