
Recepten
Gemasseerde koolsalade
Dit heb je nodig
Voor de salade:
• 300 g spitskool
• 300 g rodekool
• 1⁄2 theelepel tafelzout
• 250 g winterpeen, julienne gesneden
• 2 bosuien, het wit en groen in dunne ringen
• 150 g edamamebonen (deze zijn bij aankoop meestal al geblancheerd, zo niet: blancheer ze dan voor gebruik)
Voor de dressing:
• 60 g tahin
• 15 ml grove mosterd
• 40 ml citroensap
• 15 ml olijfolie
• 1-2 eetlepels water
• Maldon-zout
• versgemalen zwarte peper
Voor de topping:
• 1 eetlepel sesamzaad
• handje kiemgroenten, zoals groene radijs- of preikiemen

Aan de slag
de gewenste structuur te krijgen. Proef en voeg naar smaak peper en/of zout toe.
Come visit the Cookery
When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?
If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!
Our opening hours are:
Monday: 1pm - 5pm
Tuesday: 1pm- 5pm
Wednesday: 1pm - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed
