FORGOT YOUR DETAILS?

NOSH

MIJN VEGETARISCHE JOODSE KEUKEN

NOSH, Mijn Vegetarische Joodse Keuken

Jarenlang reisde ik voor mijn werk de hele wereld over. Zo kwam ik in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als Ghana, Israël, Indonesië, India en Irak. Thuis combineerde ik deze buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ik van mijn moeder leerde. Alle  reizen, verhalen en tradities leidde in 2016 tot Esther's Cookery waar ik nu alweer 4 jaar met mensen kook en eet.

Jarenlang reisde ik voor mijn werk de hele wereld over. Zo kwam ik in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als Ghana, Israël, Indonesië, India en Irak. Thuis combineerde ik deze buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ik van mijn moeder leerde.

Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse ‘penicilline’ 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, overheerlijke matseballen en Bashars Syrische spritsen. Al deze reizen en verhalen leidde in 2016 tot Esther’s Cookery waar ik nu alweer 4 jaar met mensen kook en eet. Op een mooie dag werd mij gevraagd om een kookboek te schrijven en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het resultaat ligt vanaf 12 april in de boekwinkels.

Na maanden van koken, bakken, schrijven, herschrijven, bijwerken, fotograferen, herzien en weer opnieuw beginnen ben ik trots en blij om NOSH met jullie te kunnen delen.

Met NOSH vier ik de diversiteit van mijn Joodse keuken. Aan lange tafels en in de keuken kunnen jullie genieten van een diner met recepten en verhalen uit mijn boek. Ik hoop velen van jullie te verwelkomen en te verrassen met mijn gerechten.

Kom je genieten van de overheerlijke gerechten en meekijken in mijn keuken terwijl ik kook? Reserveer een plek aan mijn tafel voor een avond vol heerlijk eten, mooie verhalen lekkere wijn en vooral de gerechten uit NOSH.

TOP