fbpx
esther's cookery

Masterclass

Welkom bij de masterclass! Ik voel me vereerd dat jij deze reis met mij gaat maken. Graag nodig ik je uit in mijn keuken en laat ik je zien hoe je thuis heerlijke, vegetarische en seizoensgebonden maaltijden kunt bereiden om aan familie en vrienden te serveren.

Melding sluiten

Masterclass

Maar deze masterclass gaat over meer dan leren koken. Er zijn heel veel kookboeken en nog meer recepten in de wereld. Belangrijker dan welk recept ook, vind ik de ingrediënten die erin zitten en de technieken die je gebruikt om optimale smaken te creëren.

Bij koken gaat het niet alleen om het naleven van een reeks recepten of strikte regels. Het gaat om het ontdekken en combineren van smaken en ingrediënten, terwijl ze veranderen door de seizoenen. Ik wil dat je spontaan kunt koken, je zelfvertrouwen vergroot en technieken opbouwt zodat je kunt koken met groenten als hoofdgerecht. In mijn keuken vervangen we geen vlees, maar werken we vanuit een andere mindset zodat je geen vlees (of vleesvervangers) mist of nodig hebt.

Meer informatie en data volgen!

No items found.
Bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. Eet je vegan geeft dit dan door bij het bestellen van de workshop dan houden wij daar rekening mee.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk.

  Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op want er zijn nog wel enige restricties en deze kunnen per week/maand veranderen. Zo weet je waar je hebt boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.

  Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet meedoen aan de workshop. Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

  Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop eenmalig wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk. Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

  Come visit the Cookery

  When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

  If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

  Our opening hours are:
  Monday: 1pm - 5pm
  Tuesday: 1pm- 5pm
  Wednesday: 1pm - 5pm
  Thursday: 11am - 5pm
  Friday: 11am - 5pm
  Saturday: 11am - 5pm
  Sunday: Closed

  Esther's Cookery Instagram
  Hoi! Waar ben je naar op zoek?