fbpx
esther's cookery

Masterclass

Welkom bij de masterclass! Ik voel me vereerd dat jij deze reis met mij gaat maken. Graag nodig ik je uit in mijn keuken en laat ik je zien hoe je thuis heerlijke, vegetarische en seizoensgebonden maaltijden kunt bereiden om aan familie en vrienden te serveren.

Melding sluiten

Masterclass

Maar deze masterclass gaat over meer dan leren koken. Er zijn heel veel kookboeken en nog meer recepten in de wereld. Belangrijker dan welk recept ook, vind ik de ingrediënten die erin zitten en de technieken die je gebruikt om optimale smaken te creëren.

Bij koken gaat het niet alleen om het naleven van een reeks recepten of strikte regels. Het gaat om het ontdekken en combineren van smaken en ingrediënten, terwijl ze veranderen door de seizoenen. Ik wil dat je spontaan kunt koken, je zelfvertrouwen vergroot en technieken opbouwt zodat je kunt koken met groenten als hoofdgerecht. In mijn keuken vervangen we geen vlees, maar werken we vanuit een andere mindset zodat je geen vlees (of vleesvervangers) mist of nodig hebt.

Meer informatie en data volgen!

No items found.
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
  Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

  Drankje

  Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  Het is helaas niet toegestaan om workshops te geven in de Cookery. Heb je interese in een online workshop? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

  Kom langs in de Cookery

  Cooking together is unfortunately not possible at the moment. But we are still cooking for you in our beautiful kitchen. In the middle of de Pijp in Amsterdam you can now find the best dishes in our deli and wonderful products to cook with at home! See you soon!?

  Our openinghours are:
  Monday: 11am - 6pm
  Tuesday: 11am - 6pm
  Wednesday: 11am - 6pm
  Thursday: 11am - 6pm
  Friday: 11am - 6pm
  Saturday: 11am - 6pm
  Sunday: Closed

  Instagram

  Hoi! Waar ben je naar op zoek?