FORGOT YOUR DETAILS?

Samen koken én eten tijdens een inspirerende workshop

Kookworkshops in Esther's Cookery: leerzaam, gezellig en voor iedereen!

Koken in Amsterdam

Esther's Cookery is de vegetarische kookstudio in hartje de Pijp, op loopafstand van de beroemde Albert Cuypmarkt. Ben je opzoek naar een leuk uitje ter gelegenheid van een verjaardag of vrijgezellenfeest, kom dan gezellig koken en dineren of lunchen bij Esther's Cookery! Ontdek de vele kanten van vegetarisch eten en ervaar nieuwe smaken die je jarenlang zullen inspireren.

Bereid onder begeleiding van één van onze fantastische chef's een heerlijke vegetarische maaltijd. Nadat alle gerechten gemaakt zijn kan iedereen aan tafel om alles wat jullie met elkaar bereid hebben op te eten onder het genot van een goed glas wijn.

Privé kookworkshop

Je kan met een groep vrienden, familie of collega's een besloten workshop boeken. Tijdens een kookworkshop leer je om vegetarisch en lekker te koken en er is vooral veel ruimte voor gezelligheid!

De mogelijkheden voor een thema voor de workshop zijn divers en de keuze is aan jou. Denk daarbij aan de geweldige recepten van Yotam Ottolenghi, de Turkse keuken, Vegetarisch de wereld rond, Veganistisch, de Franse klassieke keuken, Indiaas of Italiaans.

Al het eten bij Esther's Cookery vegetarisch en op verzoek kan er met verse duurzame vis van Jan van As worden gekookt. We koken alleen met ingrediënten die op dat moment ook daadwerkelijk in het seizoen zijn. Om een afspraak te maken voor een kookworkshop kan je ons bellen, mailen of via de website aanmelden.

Privé workshop boeken? Dit zijn de mogelijkheden

De onderstaande workshops kunnen gegeven worden en in overleg is er nog veel meer mogelijk. Laat je wensen horen via ons aanmeldformulier of bel ons.

Recepten van Yotam Ottolenghi

Tijdens deze workshop bereiden we een volledige maaltijd met de recepten van Yotam Ottolenghi. We gaan koken uit de boeken Jerusalem, Nopi, Plenty en natuurlijk Plenty More. Combinaties zoals je ze nog niet kent en smaken die je zelf niet zal bedenken.

Ook leren we hoe je groenten op een open vuur kan branden. Een avond vol van verrassende manieren om eten te bereiden met natuurlijk een geweldig diner als resultaat.

Werelds koken

In deze kookworkshop reis je de hele wereld over. Je komt achter de kruidige, frisse of juist zoete smaken van over de hele wereld.

Doordat deze kookworkshop met smaken over de hele wereld gaat zijn er vele mogelijkheden voor de menu’s.

Authentiek, vegetarisch, inspirerend

Tijdens deze workshop wordt er een verrassend vegetarisch Turks feestmaal gemaakt. Er wordt niet uit een boekje gekookt maar uit de traditionele keuken. Van gevulde artisjok tot heerlijke kufte. Leer over de Turkse tradities en cultuur tijdens het eten. 

Klassieke gerechten

De Franse keuken leent zich uitstekend voor een vegetarische maaltijd. Denk aan gegrilde artisjok, een tompouce van paddestoelen, Franse frietjes met zelgemaakte mayonaise en creme brulee toe .

Verliefd op de Indiase keuken

In het verleden heb ik bijna een jaar in de sloppenwijken gewerkt. Hier is onder andere mijn liefde voor de Indiase keuken ontstaan. Bij terugkomst in Nederland was die liefde zeker niet over en heb daarom mijn liefde voor de manier van koken en het genieten van de Indiase keuken voortgezet.

In deze workshop ga ik proberen dit allemaal over te brengen op jullie.

Italiaanse genieten

Geen keuken leent zich zo goed voor puur en vegetarisch koken als de Italiaanse. Tijdens deze workshop maken we meerdere gerechten zoals je eigen pasta of ravioli, gazpacho, een warme caprese salade en natuurlijk een heerlijk dessert zoals tiramisu.

Hoe veganistisch eten lekker en feestelijk kan zijn!

Veganistisch koken is een vak apart. Want hoe zorg je voor voldoende smaak in gerechten waar veel van de bekende basisingrediënten worden weggelaten? En hoe zorg je dan ook nog eens voor voldoende vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen?

In deze kookworkshop leer je dat allemaal!

Aanschuifworkshops

Het hele jaar door plant Esther's Cookery verschillende soorten aanschuifworkshops, waar iedereen aan mee kan doen. Je bent van harte welkom om alleen of samen te komen. Het is ook mogelijk om met een kleine groep mee te doen aan één van onze workshops.

Tijdens de aanschuifworkshops leer je vegetarisch en lekker koken en zo kan je ook nog eens nieuwe mensen leren kennen en hun manier van koken. Uiteindelijk heeft namelijk iedereen zijn eigen kijk en smaak op het koken.

 

TOP