fbpx

Online Kook- & eetwinkel

Zondag 3 oktober MASTERCLASS

Tijdens onze masterclass laat ik je zien hoe je heerlijke, vegetarische en seizoensgebonden maaltijden kunt bereiden

Deze masterclass gaat over veel meer dan het volgen van recepten. Het gaat over een nieuwe manier van koken met groenten in de hoofdrol, de ingrediënten waar wij mee koken, de combinaties van kruiden en technieken die wij gaan gebruiken om optimale en verrassende smaken te creëren.

Wij gaan hard aan de slag zodat je in 1 dag zoveel mogelijk kan leren en proeven.

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFORMATIE.

Workshop details

Prijs: € 249 Inclusief BTW

Datum en tijd: 3 oktober 2021 van 10.00 – 16.30

Aantal deelnemers: maximaal 6

5 op voorraad

    • 14.5 €
 249,00
Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10
Leer de kunst van vegetarisch koken met bijzondere smaken

Omschrijving

PROGRAMMA

Wat gaan we doen?
Al doende leer je dus we gaan meteen aan de slag. In de ochtend maken wij een lunch die we samen opeten en de gerechten die we ‘s middags koken, neem je mee naar huis. Alle deelnemers (6 maximaal) maken alle gerechten zodat iedereen alles kan leren.

Wat ga je leren?

Goede snijden is een zeer belangrijke vaardigheid in de vegetarische keuken. Daarom beginnen we de dag met 1 uur snij technieken. Uiteraard gooien wij niets weg en gebruiken wij de oefen groenten voor het leren van inmaken.

Daarna gaan wij heel aantal mezze gerechten maken waardoor je verschillende kook/bak/blaker/pof technieken leert.

In de middag is het tijd voor het bereiden van eigen kruidenmengsels en diverse basis ingrediënten die je nodig hebt bij het bereiden van een smaakvolle maaltijd. 

Geen maaltijd is compleet zonder brood en iets zoets dus is er ook een mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan.

Kortom een drukke dag bordenvol smaak en technieken!

INCLUSIEF

• Schort, alle materialen en verschillende messen.

• Drankjes & lunch.

• Ik deel mijn receptuur en smaaktechnieken met je en je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie en een tas vol ingrediënten om thuis verder mee te koken

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Samen koken in tijden van Covid

Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op bij het boeken want er zijn nog wel enige restricties.  Zo weet je waar je boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.

In Esther’s Cookery probeer ik mij zo goed mogelijk aan alle voorschriften van de overheid te houden. Dat is soms moeilijk en ongezellig maar het is niet anders dus mij vragen om een uitzondering op deze regels te maken is niet mogelijk.

Wij kunnen weer met 10 mensen koken maar in een keuken is afstand houden niet mogelijk en koken met mondkapjes is ook niet handig. Dus voordat je reserveert graag je aandacht voor het volgende:

Alle mensen die nog niet gevaccineerd zijn (of dit om welke reden dan ook niet willen/kunnen doen) moeten voorafgaande aan de workshop een sneltest doen. Mensen die wel gevaccineerd zijn hoeven dit uiteraard niet.

Bij covid gerelateerde klachten kunt u niet meedoen aan de workshop. Als u weet/denkt dat dit niet covid gerelateerd is kunt u een sneltest doen en wanneer deze negatief is bent u van harte welkom.

Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 7 dagen voor de workshop de datum van je workshop wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terig krijgen is niet mogelijk.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

Veelgestelde vragen

Allergieën

Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

Afzeggen/verplaatsen

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

Drankje

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

Bekijk de drankenkaart
Bereikbaarheid

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Workshop tijdens corona

Het is helaas niet toegestaan om workshops te geven in de Cookery. Heb je interese in een online workshop? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

No items found.

Come visit the Cookery

When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

Our opening hours are:
Monday: 11am - 5pm
Tuesday: 11am - 5pm
Wednesday: 11am - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed