fbpx

Online Kook- & eetwinkel

Zondag 16 januari 2022: Het jaar goed beginnen met samen koken, eten & genieten

Ook in het nieuwe jaar gaan wij weer samen koken, eten en genieten! Wij kijken ernaar uit om jou en je gezelschap weer te verwelkomen in onze keuken en op veler verzoek zijn er ook open workshops in het weekend.

Samen eten is altijd gezellig, maar samen koken is al helemaal een feest! Tijdens een kookworkshop combineren wij gezelligheid met het delen van heel veel kennis en een heerlijke maaltijd. 

  • De workshop begint om 18:00 en duurt tot ongeveer 22:00 (dat is dus vroeger dan alle andere kookworkshops!!)

Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terig krijgen is niet mogelijk.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

 

HIERONDER MEER INFORMATIE OVER DE WORKSHOP

8 op voorraad

    • 9.5 €
 79,50
Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10
Ook in het nieuwe jaar gaan wij weer veel en vaak samen koken! Kom je ook?

Omschrijving

Tijdens de workshops koken wij met de recepten uit mijn eigen kookboek NOSH en ook met de wereldse recepten van nogsteeds mijn grote keuken voorbeeld Yotam Ottolenghi. Maar wij gaan ook aan de slag met receptuur uit Falastin, Beiroet, Sababa en meer..

Laat je verrassen door de fantastische  recepten en combinaties van smaken, kleuren en kruiden! Ervaar de smaakcombinaties waar ik zo dol op ben. Wij koken de wereld rond met smaken uit alle windstreken en maken gebruik van de bijzondere ingrediënten.

Elke workshop heeft een eigen thema en menu. Tijdens de workshop leer je een aantal basis kooktechnieken. Je leert over nieuwe smaken en combinaties, je proeft nieuwe ingrediënten en ervaart hoe je als hobbykok de sterren van de hemel kunt koken .

Uiteraard kan je bij het aanmelden of je speciale wensen of dieet noden hebt ik probeer hier altijd rekening mee te houden.

Heb je een NOSH voucher omdat jouw eerdere workshop is afgezegd dan kan je de code invullen bij het afrekenen. Heb je nog geen voucher ontvangen stuur dan een email naar esther@estherscookery.nl dan ontvang je jouw code.

Samen koken in tijden van Covid

Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op want er zijn nog wel enige restricties en deze kunnen per week/maand veranderen. Zo weet je waar je hebt boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.

In Esther’s Cookery probeer ik mij zo goed mogelijk aan alle voorschriften van de overheid te houden. Dat is soms moeilijk en ongezellig maar het is niet anders dus mij vragen om een uitzondering op deze regels te maken is niet mogelijk.

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel koken, eten en genieten. Ook hoeven we geen mondkapjes meer te dragen in de keuken. De overheid verplicht echter elke ondernemer om zijn/haar gasten naar een Corona bewijs te vragen dmv de QR code, dit zal ik dus ook moeten doen. Neem alsjeblieft je telefoon mee met daarop de QR code. Ik heb respect voor een ieders principes maar zonder QR code kunnen wij niet samen koken & eten.

Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet meedoen aan de workshop.

Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

Veelgestelde vragen

Allergieën

Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

Afzeggen/verplaatsen

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

Drankje

LET OP
Bij de open workshops zijn alle drankjes inbegrepen!
Bij de prive workshops of diners is een welkomst cocktail, water (plat & bruis) en koffie/thee na afloop is inbegrepen bij de prijs.

Alle overige drankjes kunnen worden afgerekend na afloop van de workshop. Je kan betalen met pin of cash.

Wit
Elusia Pinot Grigio 2017 €34,50
Mariano Lacort Rioja €28,50
Galil Viognier 2017 €39,50

Rood
Galil Mountain Label, Merlot €34,50
Singla la Matine €39,50
Fuento Oro Tinto €29,50
Rose
Les Moulies €28,50

Bier
Heineken €3,50
IJwitje €4,50
Div IPA va €5,50
Fris
Cola, Sprite, Fanta, Ice tea, Rose lemonade €3,25
Kombucha, Ginger beer €4,50
Biologische appel - peer sap Schulp €3,75
Spicy Tom €3,90

Bekijk de drankenkaart
Bereikbaarheid

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Workshop tijdens corona

Samen koken in tijden van Covid

Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op want er zijn nog wel enige restricties en deze kunnen per week/maand veranderen.

Zo weet je waar je hebt boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.In Esther’s Cookery probeer ik mij zo goed mogelijk aan alle voorschriften van de overheid te houden. Dat is soms moeilijk en ongezellig maar het is niet anders dus mij vragen om een uitzondering op deze regels te maken is niet mogelijk.

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel koken, eten en genieten. Ook hoeven we geen mondkapjes meer te dragen in de keuken.

De overheid verplicht echter elke ondernemer om zijn/haar gasten naar een Corona bewijs te vragen dmv de QR code, dit zal ik dus ook moeten doen. Neem alsjeblieft je telefoon mee met daarop de QR code. Ik heb respect voor een ieders principes maar zonder QR code kunnen wij niet samen koken & eten.

Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet meedoen aan de workshop.Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop.

Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen. Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

No items found.

Come visit the Cookery

When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

Our opening hours are:
Monday: 11am - 5pm
Tuesday: 11am - 5pm
Wednesday: 11am - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed