*VOL* Zaterdag November 21 kookworkshop Winters Vegetarisch met de recepten van Ottolenghi

Eenmaal per maand een open workshop op zaterdagavond!

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

Uitverkocht

Niet op voorraad

Omschrijving

De wereldse recepten van Yotam Ottolenghi zijn altijd een feest: fantastische combinaties van smaken, kleuren en kruiden! Wij gaan koken met recepten uit inmiddels 8 kookboeken die alle elementen en smaakcombinaties bevatten waar Ottolenghi dol op is. We koken de wereld rond met smaken uit alle windstreken en maken gebruik van de bijzondere ingrediënten waar Ottolenghi zo bekend mee is geworden. START TIJD: De kookworkshop start om 17:00 en om 18:30 gaan we aan tafel. De prijs van de workshop is voor alle ingrediënten, materialen en gebruik van een schort. Terwijl jullie koken, eten en genieten doen wij de afwas. Wil je liever thuis genieten van de gemaakte gerechten? Dat kan! We hebben take-out bakjes beschikbaar. Water, fris, Heineken en wijn zijn inbegrepen bij de prijs!

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 17:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.