fbpx

Kook- & eetwinkel

Tampopo Gerst Miso yamaki

Mugi (Gerst) Miso wordt gemaakt van sojabonen, koji, gerst en zout. Door de gerst en de langdurige fermentatie is de smaak stevig en geurig. Mugi miso is heel lekker in gestoofde gerechten, maar verder combineer ik het ook met kikkererwten en tahin voor een heel bijzonder choemoes gerecht.

Mugi Miso is niet glutenvrij maar door het langdurig fermentern van de gerst zijn er veel mensen met een gluten beperkt dieet die deze miso zeer goed verdragen.

De miso heeft een fermentatieperiode: 12 maanden.

8 op voorraad

 9,95
Altijd verse en de beste producten
Vegetarische, duurzame keuken
100% Kosher
Meer dan 10.000 tevreden klanten
geven Esther's Cookery een 9,2!
Geen tijd om te koken maar wel opzoek naar iets heerlijks: vers brood, mugi miso, olijfolie en dippen mar!

Omschrijving

450 gr.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

incl. BTW

Ingemaakte Beldi citroenen Belazu

Bekijken
incl. BTW

*uitverkocht* Hot pepper paste

Bekijken
incl. BTW

NOSH

Bekijken