Tamarindepasta

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

2 op voorraad

Omschrijving

Deze pasta wordt gemaakt van vruchten van een boom (Tamarindes Indica.) De pasta wordt gemaakt van het zurige vruchtvlees deze kan worden gebruikt als vervanger van citroen of azijn. Ik gebruik het veel bij noodle gerechten, in saus en soep maar ook bij de dip voor de bloemkool bites of chutneys.

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 10:00 - 18:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.