Raifort à la betterave (Beet horseradish) van Baton Rouge

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

Uitverkocht

Niet op voorraad

Omschrijving

Horseradish wordt gemaakt van mierikswortel, hierdoor is het een beetje scherp. Het wordt veel gebruikt in de Joodse keuken. Traditioneel wordt het veel gebruikt in combinatie met vis, hier gebruiken we het vooral bij aubergine en courgette. Bij de raifort à la betterave is er rode biet toegevoegd waardoor het wat zoeter is dan de originele horseradish.

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 10:00 - 18:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.