Philotimo olijfolie 250 ml Limited Edition Organic

Greek Organic Extra Virgin Olive Oil Zeer milde olijfolie van uitstekende kwaliteit uit Griekenland. Deze olijfolie is van superieure kwaliteit. De olijvensoort waar deze olie van gemaakt is, wordt alom geprezen om zijn voortreffelijke smaak en textuur. Deze olie is zeer geschikt voor een gezonde leefstijl en is rijk aan antioxidanten.

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

6 op voorraad

Omschrijving

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 17:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.