Oktober 14 Accidentally Vegan workshop

Herfstige vegan Workshop op 14 Oktober! Omdat plant based koken en eten heerlijk, veelzijdig en ook heel simpel kan zijn.

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

1 op voorraad

Omschrijving

Op woensdag 14 Oktober is er weer een kans om met geweldige en verrassende ingrediënten veganistisch te koken. We gaan een volledige maaltijd maken vol smaak en originele combinaties. We gaan groenten inmaken en gerechten maken die onmisbaar zijn bij een evenwichtig vegan leefstijl. START TIJD: De kookworkshop start om 18:00 uur. Rond 19:30 gaan we aan tafel. De prijs van de workshop is voor alle ingrediënten, materialen en gebruik van een schort.  Wil je liever de gemaakte gerechten meenemen naar huis? Dat kan. We hebben take-out bakjes beschikbaar. Water, fris, Heineken en wijn zijn inbegrepen bij de prijs!

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 17:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.