*VOL* November 29 Winterse Brunch workshop

De beste manier om het weekend te beginnen met een brunch workshop op de zondagochtend met vele vegetarische en vegan recepten. Voor iedereen die van bijzonder eten houdt met bijzondere smaken. Deze workshop is gericht op brunch gerechten, waardoor we onder andere heerlijke gerechten met brood gaan maken.

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

Uitverkocht

Niet op voorraad

Omschrijving

Een bijzonder menu met vele verschillende recepten uit alle kookboeken die ik gebruik en natuurlijk ook vele eigen recepten. De workshop start om 10:30. Rond 12 uur gaan we met elkaar aan tafel om te genieten van al het lekkers. Wil je liever thuis eten? Dat kan. We hebben bakjes beschikbaar voor take-out. De prijs van de workshop is voor alle ingrediënten, materialen en gebruik van een schort. Water, fris, Heineken en wijn zijn inbegrepen bij de prijs!

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 17:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.