November 24 Workshop met Esther’s Groenten Keuken

Voor iedereen die van bijzonder eten houdt met bijzondere smaken, kruiden, groenten en combinaties. Een uitgebreid en vegetarisch menu met vele verschillende recepten, allemaal met groente als hoofdzaak. We gaan koken met groenten uit eigen tuin en natuurlijk met recepten uit de bekende boeken van mijn kookvoorbeeld Yotam Ottolenghi. Maar uiteraard ook uit mijn eigen kookboek NOSH.

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

8 op voorraad

Omschrijving

START TIJD: De kookworkshop start om 18:00 en om 19:30u gaan we aan tafel. De prijs van de workshop is voor alle ingrediënten, materialen en gebruik van een schort. Terwijl jullie koken, eten en genieten doen wij de afwas. Water, fris, Heineken en wijn zijn inbegrepen bij de prijs!

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 17:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.