Har Bracha Tahini (1kg!!) Tijdelijk uitverkocht

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

Uitverkocht

Niet op voorraad

Omschrijving

Tahin (ook wel tahini of techina genoemd) is een pasta gemaakt van geroosterde sesamzaadjes. De smaak is erg puur, sterk en ideaal als smaakmaker voor gerechten zoals hummus en dressings.

In de supermarkt kan je vooral techina vinden bedekt onder een laag olie. De textuur is hard en olie-achtig, en de smaak is erg sterk en tegen het bittere aan.  Tot voor kort hadden wij alleen de heerlijke techina van Al Arz, maar nu hebben we ook Har Bracha. Deze tahini is zo mogelijk nog zachter en volgens sommigen nog lekkereder!

Onmisbaar bij het maken van goede choemoes en eigenlijk onmisbaar in je keuken!

Momenteel hebben wij alleen de 1kg potten! De 500gram potten zijn onderweg..... wil je deze bestellen stuur dan een email naar esther@estherscookery.nl dan krijg je bericht zodra ze er weer zijn.

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 10:00 - 18:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.