December 14 Kookworkshop Heerlijk Vegetarisch met recepten van Ottolenghi

We gaan deze workshop aan de slag met heerlijke recepten van Ottolenghi, maar uiteraard ook met de recepten uit ons eigen kookboek NOSH!

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

10 op voorraad

Omschrijving

Bij elke workshop is er plaats voor maximaal 10 personen. Zo kunnen we voldoende afstand garanderen. Nadat alle gerechten gemaakt zijn, gaan we met elkaar aan tafel om te genieten van al het lekkers. Vind je het fijner om de gerechten mee te nemen? Dat kan uiteraard. We hebben take-out bakjes beschikbaar. We vragen je vriendelijk om thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt, hoesten/niezen in je elleboog en vooral je handen te wassen. We hebben handschoentjes om te dragen tijdens het koken! START TIJD: De kookworkshop start om 18:00 uur. Rond 19:30 uur gaan we aan tafel. De prijs van de workshop is voor alle ingrediënten, materialen en gebruik van een schort.  Water, fris, Heineken en wijn zijn inbegrepen bij de prijs!

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 17:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.