fbpx

Online Kook- & eetwinkel

Belazu Dadel molasses

42 op voorraad

 9,95
Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10
Gemaakt van 100% dadels!

Omschrijving

De zijdezachte textuur en rijke smaak van onze dadelmelasse wordt gemaakt met kleine batches van 100% Medjool-dadels uit de Jordaan en de Zee van Galilea. De dadels worden in water verwarmd, vervolgens worden de zaden verwijderd en wordt het resterende fruit geperst.

250 gram

Bewaren op kamertemperatuur op een donkere plek.

Veelgestelde vragen

Allergieën

Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

Afzeggen/verplaatsen

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

Drankje

LET OP
Bij de open workshops zijn alle drankjes inbegrepen!
Bij de prive workshops of diners is een welkomst cocktail, water (plat & bruis) en koffie/thee na afloop is inbegrepen bij de prijs.

Alle overige drankjes kunnen worden afgerekend na afloop van de workshop. Je kan betalen met pin of cash.

Wit
Elusia Pinot Grigio 2017 €34,50
Mariano Lacort Rioja €28,50
Galil Viognier 2017 €39,50

Rood
Galil Mountain Label, Merlot €34,50
Singla la Matine €39,50
Fuento Oro Tinto €29,50
Rose
Les Moulies €28,50

Bier
Heineken €3,50
IJwitje €4,50
Div IPA va €5,50
Fris
Cola, Sprite, Fanta, Ice tea, Rose lemonade €3,25
Kombucha, Ginger beer €4,50
Biologische appel - peer sap Schulp €3,75
Spicy Tom €3,90

Bekijk de drankenkaart
Bereikbaarheid

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Workshop tijdens corona

Samen koken in tijden van Covid

Gelukkig kunnen wij weer samen koken en eten maar let goed op want er zijn nog wel enige restricties en deze kunnen per week/maand veranderen.

Zo weet je waar je hebt boekt en zijn er geen verrassingen bij de deur.In Esther’s Cookery probeer ik mij zo goed mogelijk aan alle voorschriften van de overheid te houden. Dat is soms moeilijk en ongezellig maar het is niet anders dus mij vragen om een uitzondering op deze regels te maken is niet mogelijk.

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel koken, eten en genieten. Ook hoeven we geen mondkapjes meer te dragen in de keuken.

De overheid verplicht echter elke ondernemer om zijn/haar gasten naar een Corona bewijs te vragen dmv de QR code, dit zal ik dus ook moeten doen. Neem alsjeblieft je telefoon mee met daarop de QR code. Ik heb respect voor een ieders principes maar zonder QR code kunnen wij niet samen koken & eten.

Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet meedoen aan de workshop.Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop.

Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen. Vanwege Covid en omdat veel mensen lang van te voren boeken heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest kan je tot 48 uur voor de workshop de datum van je workshop wijzigen. Je kan een nieuwe datum kiezen, geld terug krijgen is niet mogelijk.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

incl. BTW

Al Arz Tahini

Bekijken
incl. BTW

Philotimo olijfolie – 500 ml

Bekijken

Come visit the Cookery

When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

Our opening hours are:
Monday: 11am - 5pm
Tuesday: 11am - 5pm
Wednesday: 11am - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed