Baba Ganoush grillplaatje

ZE ZIJN ER WEER!! De geweldige Baba Ganoush Grill plaatjes om aubergine te poffen zonder dat je fornuis vies wordt! Het belangrijkste bij dit plaatje is de hoogte van de binnenring waarin al het vocht van de aubergine of andere groenten wordt opgevangen. Dat is ook het verschil met andere plaatjes; daar is de ring lager dus loopt het vocht alsnog op je fornuis. Ik heb dit plaatje voor het eerst gekocht op de markt in Jeruzalem en gebruik ze sindsdien elke dag in de Cookery. Voor het maken van baba ganoush is het bijna onmisbaar geworden, maar ook voor het grillen van courgette, paprika en andere groenten is het super handig. Alleen geschikt voor een gas fornuis!

Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10

29 op voorraad

Omschrijving

Paar dingetjes: •Ik gebruik deze plaatjes, maar ben geen importeur of fabrikant dus geef ook geen garantie op de kwaliteit en kan je helaas ook niet helpen bij klachten of andere feedback ruilen is niet mogelijk •Ophalen in de Cookery van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 - 18:00 •Het plaatje is alleen geschikt en bedoeld voor koken op gas

Vegan
Vegan
Vegan
Vegan
Vegan

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

Onze openingstijden zijn:
Maandag: 11am - 6pm
Dinsdag: 11am - 6pm
Woensdag: 11am - 6pm
Donderdag: 11am - 6pm
Vrijdag: 11am - 6pm
Zaterdag: 11am - 6pm
Zondag: Gesloten

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

Lekker eten begint met goed koken met geweldige ingrediënten? Daarom zijn wij begonnen met een winkel waar wij de ingrediënten verkopen waarmee je gaat koken of hebt gekookt. De winkel is geopend van maandag - zaterdag van 11:00 - 18:00. De webshop is 24/7 geopend en pakketten versturen wij op maandag en donderdag.