fbpx

Kook- & eetwinkel

1op1 MASTERCLASS met Esther

Tijdens onze 1op1 masterclass laat ik je zien hoe je heerlijke, vegetarische en seizoensgebonden maaltijden kunt bereiden.

Deze masterclass gaat over veel meer dan het volgen van recepten. Het gaat over een nieuwe manier van koken met groenten in de hoofdrol, de ingrediënten waar wij mee koken, de combinaties van kruiden en technieken die wij gaan gebruiken om optimale en verrassende smaken te creëren.

Wij gaan hard aan de slag zodat je in 1 dag zoveel mogelijk kan leren en proeven.

MEER WETEN? DOWNLOAD DE FOLDER EN NEEM CONTACT MET ONS OP MASTERCLASS Esther’s Cookery

De prijs voor de 1-1 MASTERCLASS is vanaf €699-

 699,00
Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10
Leer de kunst van vegetarisch koken met bijzondere smaken

Omschrijving

PROGRAMMA, wil je komen leren koken? MASTERCLASS Esther’s Cookery dan de folder voor de mogelijkheden, het programma en de prijzen. Je kan kiezen tussen en hele of een halve dag en afhankelijk daarvan en van wat jij wilt leren maak ik een op maat programma.

In de ochtend gaan we aan de slag met het maken van diverse kleine mezze gerechten die je kan combineren in alle maaltijden.

In de middag is het tijd voor het bereiden van eigen gemaakt zuur, kruidenmengsels specerijen. Wij maken diverse hoofdgerechten waardoor je kennis maakt met zowel vele technieken als smaken.

MEER WETEN? DOWNLOAD DE FOLDER EN NEEM CONTACT MET ONS OP MASTERCLASS Esther’s Cookery

Mezze: kleine bordjes met grote smaken om te delen.

Wij maken, Baba ganoush op verschillende manieren, zijde zachte hummus met diverse toppings, Labaneh met groenten en geblakerd fruit en een geblakerde paprika en tomatensalade met granaatappel molasse: muhamara.

Hoofdgerechten: geroosterde bloemkool, ui en wortel. Geblakerde prei en courgette. Warme en koude rijstgerechten, bonen- notensalade & linzen salades.

Zuur: nooit meer groenten weggooien en nooit meer een gerecht zonder oempf dankzij simpele pekel technieken. We gaan aan de slag met knoflook inleggen, komkommer en koolrabi. Rode ui en bieten inmaken.

Huisgemaakte potjes smaak. Onmisbaar in de groentenkeuken zijn huisgemaakte potjes en smeersels om je gerechten mee af te maken. Wij maken harissa, chermoula, zhough, chrein en knoflook. Maar ook kruidenmengsels om mee te koken & bakken.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

No items found.

Come visit the Cookery

When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

Our opening hours are:
Monday: 11am - 5pm
Tuesday: 11am - 5pm
Wednesday: 11am - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed