fbpx

Kook- & eetwinkel

11 september 2022 TAHIN BOEK PRESENTATIE & DINER

Om TAHIN te vieren en presenteren organiseren wij een feestelijk diner op zondag 11 september 2022.

Jij kan erbij zijn om samen met de andere tahin liefhebbers te genieten van de gerechten uit het boek. Van hapjes, tot soepen, salades en warme gerechten de inmiddels bekende grote schalen en natuurlijk veel zoets en tahin ijs. Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een drankje en tahin cocktail en ook deze zijn inbegrepen bij de prijs.

Wij kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen en samen te proosten op TAHIN!

Het diner  is vegetarisch en zeer vegan friendly, eet jij volledig vegan laat mij dit dan bij het reserveren weten dan kan ik daar rekening mee houden. Heb je andere dieetwensen hoor ik deze ook graag zo vroeg mogelijk.

HIERONDER MEER INFORMATIE OVER HET DINER

87 op voorraad

    • 9.5 €
    • 33.99 €
    • 14.99 €
 74,50
Altijd verse producten
Vegetarische keuken
100% Kosher
Klantbeoordeling 9,2/10
TAHIN BOEK PRESENTATIE & FEESTELIJK DINER

Omschrijving

Laat je verrassen door de nieuwe  recepten en combinaties van smaken, kleuren en kruiden uit TAHIN! Ervaar de smaakcombinaties waar ik zo dol op ben. Uiteraard kan je bij het aanmelden of je speciale wensen of dieet noden hebt ik probeer hier altijd rekening mee te houden.

Datum 11 september 2022

Tijd 16:30

Locatie Amsterdam centrum, precieze locatie wordt nog bekend gemaakt

 

Heb je een NOSH voucher omdat jouw eerdere diner/workshop is afgezegd dan kan je de code invullen bij het afrekenen. Heb je nog geen voucher ontvangen stuur dan een email naar esther@estherscookery.nl dan ontvang je jouw code.

Samen zijn!

Omdat veel mensen lang van te voren boeken en covid nog vers in ons geheugen gegrift is heb ik een flexibel tarief toegevoegd aan de bestelmogelijkheden. Wanneer je hiervoor kiest en je op het laatste moment toch niet kan komen kan je tot 48 uur voor het diner een voucher aanvragen voor een workshop op een later moment. Je kan ook producten kiezen uit de webwinkel twv het aankoopbedrag, geld terug krijgen is niet mogelijk.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

Bij covid gerelateerde klachten, wanneer u in quarantaine bent of wanneer u een positieve sneltest heeft kunt u niet deelnemen aan het diner.

Mocht u de workshop willen annuleren kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren Covid gerelateerd is. Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid zal ik u  terugbetalen.

Wanneer je niet kiest voor flexibel tarief is verzetten niet mogelijk.

Ik denk dat je dit ook leuk vindt

No items found.

Come visit the Cookery

When looking for the best tahini, the wondergrill or snacks to enjoy at home or on our terras come to our beautiful location in the middle of de Pijp in Amsterdam. The open workshops will start again after the summer but if you are planning a private workshop or diner you are more then welcome! See you soon!?

If you are planning a visit to Esther's Cookery during the month of July & August please check if we are open!

Our opening hours are:
Monday: 11am - 5pm
Tuesday: 11am - 5pm
Wednesday: 11am - 5pm
Thursday: 11am - 5pm
Friday: 11am - 5pm
Saturday: 11am - 5pm
Sunday: Closed