esther erwteman

Esther's Cookery

Dé vegetarische kookstudio van Amsterdam voor workshops, de beste producten en catering.
Esther's Cookery

Kookstudio in het hartje van Amsterdam

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze prachtige keuken midden in de Pijp in Amsterdam. Samen eten is altijd gezellig, maar eerst samen koken is helemaal een feest! De perfecte combinatie voor een leuk uitje met vrienden, familie of je team.
Een mooie tafel vol vega gerechten Een erg leuke avond, goed verzorgd en met veel handige insights om de beste vega maaltijd op tafel te zetten!
maiikie
Koken is een feestje! Bij Esther ‘s Cookery is het een feestje om te koken.Met een gezelschap maak je de heerlijkste Vega gerechten. Ik was uitgenodigd door de kinderen van mijn vriendin, om haar verjaardag te vieren. Leuk heel leuk.Het is een gezellige en warme omgeving om te zijn. Esther straalt ook haar warmte uit als ze over eten spreekt. We gaan zeker terug een aanrader!
Henny S.
Vrolijk, lekker, goed georganiseerd! Fijne vrolijke kookmiddag. Alles goed voorbereid en helder uitgelegd en georganiseerd. Toegankelijke hedendaagse receptuur. Als resultaat een heerlijk maal. Top dat Esther zo handig, snel, geduldig, ervaren en vrolijk is en blijft, ook bij gestuntel van de deelnemers.
Onbekend

The NOSH Box Family

Werk bracht mij naar landen over de hele wereld, waar ik kennis maakte met verrukkelijke verhalen en recepten die ik verwerkte in mijn eigen Joods-Nederlandse eettraditie. Het resultaat is mijn kookboek bomvol smaak met de naam NOSH.
Om de NOSH beleving nog completer te maken en het maken van de heerlijke recepten nog makkelijker, hebben we een aantal boxen samengesteld.

De beste ingrediënten bestel je bij Esther

Voor de beste tahini, geweldige dadel molasses, za'atar en natuurlijk mijn bekende baba ganoush grill plaatjes kan je vanaf nu dagelijks terecht in Esther's Cookery! Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 - 17:00 uur.

Samengewerkt met

bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.
Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

Open workshops

Met een heel aantal aanpassingen en ook een aangepaste invulling van de avond gaan we weer beginnen met de kookworkshops en hebben er zo veel zin in! Op de website vind je een overzicht van de maatregelen en aanpassingen. We gaan natuurlijk verder met de bekende kookthema's zoals Esther's Groentekeuken, Ottolenghi avonden, Plant based en een combinatie van recepten ervan.

No items found.

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Instagram