FORGOT YOUR DETAILS?

Het team

Niets is mogelijk zonder een team om op te bouwen. Esther's Cookery bestaat dankzij de hulp en tomeloze inzet van vele medewerkers (vast en op oproep), de hulp van familie en vrienden en het vertrouwen van crowdfunders en investeerders.

Jaier Weissman

Mede eigenaar & operational manager

Jaier is vanaf de eerste dag betrokken bij alle aspecten van Esther's Cookery. Hij is de sturende kracht achter thema en structuur aanbrengen en verantwoordelijk voor de externe cateringen en inkoop. Buiten zijn andere werkzaamheden en het werk in de Esther's Cookery is Jaier de persoon die al het werk verricht in zijn moestuin en de vele verse groenten en kruiden aanbrengt.

Oscar de Lint

Chef & workshops

Met Oscars grote kennis over voeding, zijn goede smaak en jarenlange ervaring bij diverse restaurants is hij een geweldige aanwinst voor het team. Met zijn hulp brengen we de recepten naar een hoger niveau en kunnen weer nieuwe recepten ontwikkelen en proberen. Behalve de al bestaande workshops geeft Oscar ook de workshops nieuwe recepten waarin we nieuwe gerechten, combinaties en kookstijlen proberen met deelnemers.

Judith Cohn

Bedrijfs ondersteuning

Atilla Meulenbelt

IT & Vormgeving

Atilla is de ontwerper van het logo en alle typografie van Esther's Cookery. Atilla heeft de website ontworpen en gebouwd en is vanaf de eerste dag een steun geweest bij alle uitingen van Esther's Cookery. Daarbij is Atilla de eigenaar van SUBZERO'S GELATO COMPANY in Amstelveen waar sinds enkele maanden het meest overheerlijke ijs te koop is.

Familie & Vrienden

Onmisbare steun

Oppassen, ophalen, wegbrengen, schoonmaken, boodschappen doen, emotionele ondersteuning, spellings controle, PR, marketing, netwerken, flyeren, afwassen, meedenken & liefdevolle kritiek

TOP