esther erwteman

Esther's Cookery

Dé vegetarische kookstudio van Amsterdam voor workshops, de beste producten en catering.
Esther's Cookery

Kookstudio in het hartje van Amsterdam

Samen koken is nu helaas niet mogelijk, maar er wordt nog volop gekookt in onze prachtige keuken. Midden in de Pijp in Amsterdam kun je nu terecht voor de lekkerste gerechten uit de deli en de mooiste producten om thuis mee te koken! Kom je snel langs??
Een mooie tafel vol vega gerechten Een erg leuke avond, goed verzorgd en met veel handige insights om de beste vega maaltijd op tafel te zetten!
maiikie
Koken is een feestje! Bij Esther ‘s Cookery is het een feestje om te koken.Met een gezelschap maak je de heerlijkste Vega gerechten. Ik was uitgenodigd door de kinderen van mijn vriendin, om haar verjaardag te vieren. Leuk heel leuk.Het is een gezellige en warme omgeving om te zijn. Esther straalt ook haar warmte uit als ze over eten spreekt. We gaan zeker terug een aanrader!
Henny S.
Vrolijk, lekker, goed georganiseerd! Fijne vrolijke kookmiddag. Alles goed voorbereid en helder uitgelegd en georganiseerd. Toegankelijke hedendaagse receptuur. Als resultaat een heerlijk maal. Top dat Esther zo handig, snel, geduldig, ervaren en vrolijk is en blijft, ook bij gestuntel van de deelnemers.
Onbekend

The NOSH Box Family

Werk bracht mij naar landen over de hele wereld, waar ik kennis maakte met verrukkelijke verhalen en recepten die ik verwerkte in mijn eigen Joods-Nederlandse eettraditie. Het resultaat is mijn kookboek bomvol smaak met de naam NOSH.
Om de NOSH beleving nog completer te maken en het maken van de heerlijke recepten nog makkelijker, hebben we een aantal boxen samengesteld.

De beste ingrediënten bestel je bij Esther

Voor de beste tahini, geweldige dadel molasses, za'atar en natuurlijk mijn bekende baba ganoush grill plaatjes kan je dagelijks terecht in Esther's Cookery! De Cookery is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11 uur tot 18 uur. Graag tot snel!

Wie zijn oa de klanten van Esther's Cookery?

bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een privé online kookworkshop van Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je digitaal te verwelkomen. Samen thuis koken en genieten van lekker eten met vrienden, familie of collega's op een scherm dichtbij,  vanuit de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam is een waar feest!
Heb je een groep van meer dan 10 personen? Dan is een privé online workshop echt iets voor jou! Tijdens een privé workshop zijn jullie onze enige online gasten. Je kan zelf de datum, starttijd en het thema van de avond kiezen. Meer weten? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Open workshops

  Samen koken in de Cookery is helaas nog even niet mogelijk. Maar wil je toch samen koken en heerlijke gerechten maken? Dat kan! Gewoon in je eigen keuken, onder begeleiding van een van onze chefs. Schrijf je in voor een van onze open online workshops!website

  No items found.

  Kom langs in de Cookery

  Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

  De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Instagram