FORGOT YOUR DETAILS?

Esther's Huiskamerdiner

Elke maand kan je samen met je vrienden, familie of collega's komen genieten van Esther's Huiskamerdiner diner in ons pop-uprestaurant

Zomerse dag hap

Kom jij samen met vrienden en familie dineren? Reserveer een plek aan onze tafel voor een heerlijke dag schotel voor maar €12,50 per persoon.

Internationaal, vol smaak, kleur en geur, met vernieuwende ingrediënten en vergeten groenten. Zo kan je onze verrassende keuken het beste beschrijven. Na het grote succes van de Vegetarische Restaurant Week en vele aanschuifdiners hebben wij de smaak te pakken en willen wij meer mensen de gelegenheid geven om te komen eten in Esther's Cookery Gerechten uit alle boeken van ons grote voorbeeld Yotam Ottolenghi, van huisgemaakte pita tot geblakerde koolrabi met thijm. Huisgemaakt zuur, kimchi, ingelegde komkommers en natuurlijk een grand desert. Wij maken een menu en serveren deze in vele gangen met bijpassende wijnen.

21 oktober 2018: Wintertijd begint maar wij houden de zomer in de bol en op het bord!

Geen workshop en ook geen uitgebreid vegetarisch diner maar eenmalig is het daghap tijd in Esther’s Cookery. Schuif je ook aan voor een bord vol zomerse heerlijkheid?

Per uur is er plek voor 25 personen dus geef bij bestellen door hoe laat je komt.

€12,50 per persoon en drankjes kunnen worden afgerekend op de avond.

Vergeet niet te reserveren want vol = vol

TOP