fbpx
esther's cookery

Diners

Nu de verbouwing van Esther’s Cookery voorbij is en de workshops weer in volle gang, is het tijd voor de maandelijkse huiskamer restaurant avonden. Ik kook en jullie hoeven alleen te genieten! Iedereen kan op gepaste afstand plaatsnemen aan onze mooie tafels.

Goed nieuws! We zijn weer begonnen met het geven van workshops in onze geliefde kookstudio. Zo blij mee! Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht en we vertrouwen erop dat jullie dat ook doen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan om jullie en onze veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Bij elke workshop zal er plaats zijn voor maximaal 10 personen. Zo kunnen we voldoende afstand garanderen. We hebben handschoentjes beschikbaar voor tijdens het koken. De Cookery ondergaat een kleine verbouwing, zodat we ook voldoende ruimte hebben om met elkaar te genieten van de gemaakte gerechten. Verder vragen we je vriendelijk om thuis te blijven als je klachten hebt!

Melding sluiten
No items found.
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.

  Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

  Veelgestelde vragen

  Allergieën

  Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

  Afzeggen/verplaatsen

  Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
  Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

  Drankje

  Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

  Bereikbaarheid

  De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Workshop tijdens corona

  We hebben plek voor maximaal 10 gasten per open workshop. De bovenverdieping is omgetoverd tot fijne plek om op gepaste afstand te genieten van de gemaakte gerechten.
  Moet je afzeggen vanwege COVID-19 klachten? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je mag iemand anders jouw gereserveerde plekje laten innemen. Lukt dat niet? Dan sturen we een 25% kortingscode voor je volgende boeking. Verplaatsen en geld terug krijgen is NIET mogelijk.

  Kom langs in de Cookery

  Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

  De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

  Instagram

  Hi! How can I help you...