esther's cookery

Open
workshops

Esther's Cookery is de enige vegetarische kookstudio in Amsterdam. Kom jij bij ons koken met de bekende thema's: Ottolenghi, Esther's Groentenkeuken of plant based?

We zijn blij dat we weer workshops mogen geven in onze geliefde kookstudio en nog blijer dat jullie ons ook weer weten te vinden! Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht en we vertrouwen erop dat jullie dat ook doen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan om jullie en onze veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Bij elke workshop is er plaats voor maximaal 10 personen. Zo kunnen we voldoende afstand garanderen. We hebben handschoentjes beschikbaar voor tijdens het koken. De Cookery heeft een kleine verbouwing ondergaan, zodat we ook voldoende ruimte hebben om met elkaar te genieten van de gemaakte gerechten. Verder vragen we je vriendelijk om thuis te blijven als je COVID-19 gerelateerde klachten hebt!

Melding sluiten

Open workshops

Na een kleine verbouwing zijn we weer begonnen met het geven van kookworkshops en we hebben er zo veel zin in! We gaan natuurlijk verder met de bekende kookthema's zoals Esther's Groentekeuken, Ottolenghi avonden, Plant based en een combinatie van recepten ervan.

Workshop Giftvoucher

Wil je een workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW

Online Workshop Giftvoucher

Wil je een online workshop cadeau geven, maar weet je nog niet wanneer? Geef een giftvoucher!

incl. BTW

Esther’s Online Kitchen Brunch 31 January

Home cooking has never been so easy and this much fun!

incl. BTW

Esther’s Online Kitchen Brunch 28 February

Join us for a fun online workshop!

incl. BTW

Esther’s Online Kitchen Brunch 28 March

Why not start your Sunday with an online workshop?

incl. BTW
bedrijfsuitjes

Prive workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop in Esther’s Cookery! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen. Er is geen betere plek om samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van lekker eten dan bij Esther’s Cookery, de gezelligste vegetarische kookstudio van Amsterdam.
Bedankt voor het versturen van het formulier! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Hey! Er is iets fout gegaan, probeer het later nog eens op of neem op een andere manier contact op!

Veelgestelde vragen

Allergieën

Heb je allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Esther’s Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

Afzeggen/verplaatsen

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.
Geld terug krijgen is NIET mogelijk. Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

Drankje

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!

Bereikbaarheid

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio. Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Workshop tijdens corona

We hebben plek voor maximaal 10 gasten per open workshop. De bovenverdieping is omgetoverd tot fijne plek om op gepaste afstand te genieten van de gemaakte gerechten.
Moet je afzeggen vanwege COVID-19 klachten? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je mag iemand anders jouw gereserveerde plekje laten innemen. Lukt dat niet? Dan sturen we een 25% kortingscode voor je volgende boeking. Verplaatsen en geld terug krijgen is NIET mogelijk.

Kom langs in de Cookery

Esther’s Cookery is te vinden op de Gerard Doustraat 46 in Amsterdam.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord-Zuidlijn (halte De Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.Wil je met de auto komen? Dan kun je prima even stilstaan om in en uit te stappen. Parkeren kan niet in de Gerard Doustraat. De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de Hobbemakade. De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Instagram

Hi! How can I help you...