FORGOT YOUR DETAILS?

Catering voor feestjes of zakelijke bijeenkomsten, verzorgd door Esthers Cookery

Uitgebreide mogelijkheden voor professionele catering in Esther's Cookery of op (uw) locatie.

Lunch, borrel, high tea en diner

Catering op (uw) locatie

Speciale gelegenheden

Lunch, borrel, high tea en diner

Esther’s Cookery verzorgt met liefde de catering van uw feestje of zakelijke bijeenkomst. Esther catert zowel ‘sit down’ lunches of diners als ook hapjes buffetten en high teas.

Al het eten bij Esther's Cookery is kosher/halal, vegetarisch en op verzoek met vis. Met betrekking tot het menu heeft u uitgebreide keuze uit verschillende thema’s.

De thema's zijn: Wereldwijd Joods koken, Turks vegetarisch, Ottolenghi style koken, Vegetarisch de wereld rond, Veganistisch, Syrische keuken, Indiaas & Italiaans.

Samen met Esther bespreekt u het type keuken, de hapjes & drankjes en het thema. Taarten en decoratie kunnen allemaal in thema gemaakt worden.

De hapjes die worden geserveerd door Esther’s Catering zijn altijd klein en handzaam of worden geserveerd in kleine bakjes met bijpassende vorkjes en/of lepeltjes.

Catering op (uw) locatie

Middenin de Amsterdamse Pijp staat Esther’s Cookery. In de gezellige Cookery staat een lange tafel waaraan u met uw gezelschap kan eten. Ook kunnen we een buffet of walking dinner voor u verzorgen tot 40 personen. In de Cookery is ook een piano aanwezig voor als u daar wenst gebruik van te maken. 

Voor evenementen die niet passen in of bij Esther’s Cookery heb ik een samenwerking met de Uilenburgersjoel. Dit prachtige rijksmonument is gebouwd in 1766 en is daarmee is één van de weinige gebouwen die overgebleven is in de eens zo levendige Joodse volksbuurt. In 2015 werd het pand volledig gerestaureerd en in oude luister hersteld.

De Uilenburgersjoel is te huren voor concerten, huwelijken en sjabbat diensten in de grote synagoge zaal, tot workshops en lezingen in de kleinere benedenruimtes.

Ook catert Esther’s Cookery op andere locaties, het liefst in Amsterdam. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken!

 

Speciale gelegenheden

Esther’s Cookery catert met regelmaat speciale en bijzondere gelegenheden zoals baby showers, brit mila’s, bar en bat mitswa’s, huwelijken, verjaardagen en zakelijke gelegenheden. Deze gelegenheden kunnen we met een persoonlijke noot en in thema voor u cateren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

TOP