FORGOT YOUR DETAILS?

 

 

Aanbod aanschuifworkshops

We zijn heel blij dat we weer workshops mogen geven in onze geliefde Cookery en nog blijer dat jullie ons ook weer weten te vinden! UIteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht en we vertrouwen erop dat jullie dat ook doen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan om jullie en onze veiligheid zoveel mogelijik te kunnen waarborgen.

Bij elke workshop is er plaats voor maximaal 10 personen. Zo kunnen we voldoende afstand garanderen. We hebben handschoentjes beschikbaar voor tijdens het koken. De Cookery heeft een kleine verbouwing ondergaan, zodat we ook voldoende ruimte hebben om met elkaar te genieten van de gemaakte gerechten.

Verder vragen we je vriendelijk om thuis te blijven als je klachten hebt! 

Wel vragen deze andere tijden om andere voorwaarden. Lees onderstaande punten dus even goed door voordat je besluit te (her)boeken. Dan weten we allemaal wat we afgesproken hebben!

Heel graag tot snel in de Cookery!

Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen.

Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.

Geld terug krijgen is helaas NIET mogelijk.

Dit geldt ook in geval van Corona klachten.

 

 

Heb je allergieen of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Alle workshops in Eshter's Cookery zijn vegetarisch en vegan friendly. We hebben maandelijks een vegan workshop.

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!  

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.
Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

We hebben een aantal aanpassingen gedaan in de Cookery om te kunnen voldoen aan de geldende maatregelen. Daarnaast vragen we jullie om bewust met de basisregels om te gaan. Daarom sturen wij een vragenlijst bij de bevestiging. Deze kun je ingevuld meenemen naar de workshop.

Moet je afzeggen vanwegen COVID-19 klachten? Laat het ons zo snel mogelijk weten. We sturen een 25% kortingscode voor je volgende boeking. Geld terug krijgen is NIET mogelijk.

**Do not worry about the Dutch, all workshops are in Dutch and English!**

TOP