FORGOT YOUR DETAILS?

NOSH diners

Op 12 april is het zover: dan verschijnt NOSH

Vanaf die dag kan iedereen genieten van mijn verhalen en recepten. Na maanden van koken, bakken, schrijven, herschrijven, bijwerken, fotograferen, herzien en weer opnieuw beginnen, ben ik trots en blij om dit met jullie te vieren. Daarom organiseer ik vanaf 19 april een hele week feestelijke diners in mijn geliefde kookstudio. Wil je bij een van de feestelijke NOSH diners zijn, meld je dan snel aan!

It’s time to NOSH!

April 12th, NOSH will be published and after months of cooking, baking, writing, rewriting, updating, photographing, reviewing and starting over, I am proud and happy to celebrate this with you. From April 19 you are welcome to one of the festive dinners in my beloved cooking studio.
If you want to be at one of the festive NOSH dinners, sign up quickly!

Aanbod aanschuifworkshops

Elke maand organiseren wij meerdere aanschuifworkshops. Alle workshops hebben hun eigen thema, je bent welkom om alleen of samen te komen maar ook als je een klein groepje bent ben je welkom om je bij de workshop aan te sluiten.

Bij elke workshop is plaats voor maximaal 12 personen.

De kookstudio is vooral heel goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer, de uitgang van de NoordZuidlijn (halte Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.
Als mensen met de auto komen kan je op zaterdag prima even stilstaan om in en uit te stappen. Mocht iemand willen parkeren kan het (betaald) op straat of anders in de parkeergarage die net geopend is onder de Hobbemakade, de uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat dus als je deze dan in loopt is het na 200 meter lopen aan de rechterhand.

Mocht je onverhoopt toch niet in de gelegenheid zijn om te komen kan je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen. Tot 14 dagen voor de workshop kan je je workshop ook eenmalig verplaatsen naar een andere datum. Is de nieuwe workshop duurder kan je het verschil bijbetalen.

Geld terug krijgen is helaas niet mogelijk.

Heb je allergieën of speciale wensen geef deze dan tijdig door zodat ik er waar mogelijk rekening mee kan houden. De meeste workshops in Esther’s Cookery zijn vegan friendly maar het is voor mij niet mogelijk om een openbare workshop helemaal vegan te doen, daarvoor zijn de speciale vegan workshops.

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken en graag bieden we hier water voor aan. Verder hebben we heerlijke wijnen, leuke speciaal biertjes  en diverse soorten frisdrank.  Er is ook heerlijke koffie en thee van Brandmeester.

Dranken  kunnen na de workshop afgerekend worden met pin of cash.

Vaak maken we te veel eten, dus neem je eigen bakje mee dan kan je wat mee naar huis nemen voor de lunch of thuisblijvers. Ik geef geen plastic bakjes meer weg mocht je toch iets willen meenemen en geen bakje hebben kan je een glazen pot kopen voor €2,50.

**Do not worry about the Dutch, all workshops are in Dutch and English!**

TOP