FORGOT YOUR DETAILS?

 

 

Aanbod aanschuifworkshops

Goed nieuws! We zijn weer begonnen met het geven van workshops in onze geliefde kookstudio. Zo blij mee! UIteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht en we vertrouwen erop dat jullie dat ook doen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan om jullie en onze veiligheid zoveel mogelijik te kunnen waarborgen.

Bij elke workshop zal er plaats zijn voor maximaal 10 personen. Zo kunnen we voldoende afstand garanderen. We hebben handschoentjes beschikbaar voor tijdens het koken. De Cookery ondergaat een kleine verbouwing, zodat we ook voldoende ruimte hebben om met elkaar te genieten van de gemaakte gerechten.

Verder vragen we je vriendelijk om thuis te blijven als je klachten hebt! 

Mocht je onverhoopt toch niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen om je plek in te nemen.

Tot 14 dagen voor de workshop kun je je workshop eenmalig verplaatsen naar een andere datum.

Geld terug krijgen is helaas niet mogelijk.

Dit geldt ook in geval van Corona.

Heb je allergieën of speciale wensen geef deze dan tijdig door zodat ik er waar mogelijk rekening mee kan houden. De meeste workshops in Esther’s Cookery zijn vegan friendly maar het is voor mij niet mogelijk om een openbare workshop helemaal vegan te doen, daarvoor zijn de speciale vegan workshops.

Tijdens de workshop wordt er natuurlijk wat gedronken. Water, fris, wijn en heinken bier is inclusief. Wil je liever een exclusiever drankje, dan is dit uiteraard mogelijk. Betaling kan per pin in de Cookery!  

De kookstudio is vooral goed te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer. De uitgang van de Noord Zuidlijn (halte de Pijp, uitgang Albert Cuypstraat) is 50 meter van de studio.
Mocht je met de auto willen komen: parkeren in de straat is niet mogelijk. Parkeergarage Albert Cuyp is op loopafstand (onder de Hobbemakade). De uitgang van de garage is tegenover de Gerard Doustraat.

Vanaf 1 juni gaan we weer starten met het geven van workshops. Wij kijken ernaar uit om samen te koken!

Wij hebben een aantal aanpassingen gedaan zodat we jullie en onze veiligheid kunnen waarborgen. Lees de bijlage zorgvuldig door voordat je besluit te (her)boeken. 

Workshop tijdens Corona

**Do not worry about the Dutch, all workshops are in Dutch and English!**

TOP