FORGOT YOUR DETAILS?

PREV
NEXT

Esther's Cookery Take-Out & Deli

Esther’s Cookery is de enige vegetarische kookstudio in Amsterdam. Nu we niet samen kunnen koken hebben we de kookstudio omgetoverd tot take-out deli. De gerechten die normaal gesproken worden bereid in de kookstudio neem je dus zo mee naar huis!

In de deli kun je terecht voor bijzondere producten en natuurlijk voor Esther’s vegetarische kookboek NOSH. De take-out gerechten en producten in de winkel komen allemaal uit dit veelzijdige boek .

Take-out & Deli

VANWEGE VAKANTIE IS DE DELI TIJDELIJK GESLOTEN!

De Cookery is omgetoverd van een fijne workshop locatie naar een gezellige winkel en take-out met de heerlijkste gerechten. Met een wekelijks wisselend menu worden de bijzondere gerechten uit NOSH voor jou bereid. Deze kun je hier online bestellen en afhalen. De Cookery is geopend voor take-out op maandag van 15:00uur tot 18:00uur. En op dinsdag tot en met zaterdag van 11:30 uur tot 18:00uur.

VANWEGE VAKANTIE IS DE WINKEL TIJDELIJK GESLOTEN!

Voor de beste tahini, geweldige dadel molasses, za'atar en natuurlijk mijn bekende baba ganoush grill plaatjes kan je vanaf nu dagelijks terecht in Esther's Cookery!

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 - 18:00 uur.

Er zijn ook workshop giftcards zo kan de gelukkige ontvanger zelf bepalen wanneer hij/zij wil komen koken en genieten.

Weer samen koken in onze geliefde Cookery.

Met een heel aantal aanpassingen en ook een aangepaste invulling van de avond gaan we weer beginnen met de kookworkshops en hebben er zo veel zin in!

Op de website vind je een overzicht van de maatregelen en aanpassingen.

We gaan natuurlijk verder met de bekende kookthema's zoals Esther's Groentekeuken, Ottolenghi avonden, Plant based en een combinatie van recepten ervan.

Werk bracht mij naar landen over de hele wereld, waar ik kennis maakte met verrukkelijke verhalen en recepten die ik verwerkte in mijn eigen Joods-Nederlandse eettraditie.

Nieuw Amsterdam heeft mij de geweldige kans gegeven om met mijn verhalen en recepten een kookboek te maken. Het resultaat is een zinderend kookboek bomvol smaak met de naam NOSH.

THE NOSH BOX FAMILY

Om de NOSH beleving nog completer te maken en het maken van de heerlijke recepten nog makkelijker, hebben we een aantal boxen samengesteld. Hierin zit het boek en/of een aantal essentiele producten en/of handige tools uit de webshop.

NOSH BOX 1 €38,90

Het NOSH kookboek, Za'atar en Sumak.

NOSH BOX 2 €39,99

Wonder Grill, Dadel melasse, Tahini.

NOSH BOX 3 €23,50

Wil jij thuis heerlijke, zijdezachte choemoes maken?

NOSH BOX 4 €64,99

Deluxe pakket; Nosh en de essentiële producten.

Contactgegevens

Esther's Cookery
Gerard Doustraat 46
1072 VT Amsterdam
Bel mij op: 06 27008399

Bereikbaarheid
Op 150m afstand van de cookery is halte De Pijp van de NoordZuidlijn.
Kom je met de auto? Er is een parkeergarage om de hoek.

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter, dan bel ik je snel terug.

Esther’s Cookery | KVK: 62754440 | BTW: NL131563713B01 | Bank: NL26ABNA0620838116 | Privacy & Cookies Algemene voorwaarden

© 2020 Esther's Cookery

TOP