FORGOT YOUR DETAILS?

NOSH Dine & deli

Dagelijks huisgemaakte en verse gerechten in Esther's Cookery

Kookworkshops in Esther's Cookery

Boek hier je kookworkshop

Samen koken en Samen eten in Esther's Cookery

Boek hier je kookworkshop

Cooking workshop in Esther's Cookery

What better way to explore the Netherlands than through gastronomy

Stage at Nopi

Nieuwe gerechten en smaken tijdens een vegetarische kookworkshop

Esther's droom: samen koken, samen eten & samen leven

Kleurig, geurig met wereldse smaken in Esther's Cookery

PREV
NEXT

Op 30 april verschijnt mijn kookboek NOSH!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en leuke recepten.

KOOK & EETWINKEL

NOSH Take Out & Deli

Bij Esther’s Cookery haal je vanaf nu heerlijke, vegetarische gerechten die met lokale en seizoensgebonden producten worden bereid. We hebben de kookstudio omgetoverd tot take-out & deli. In het winkelgedeelte kan je terecht voor de bijzondere producten die Esther in de afgelopen jaren is tegengekomen en gebruikt bij het koken. De gerechten die normaal gesproken worden bereid in de kookstudio neem je dus zo mee naar huis!

Verder kan jij bij ons terecht voor de wondergril, tahini, Maldon zout, za'atar, sumak en nog veel meer ingrediënten die je nodig hebt voor het bereiden van een heerlijke maaltijd thuis. 

NOSH

Jarenlang reisde ik voor mijn werk de hele wereld over en zo kwam ze in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Israël, Indonesië en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ik de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ik van mijn moeder leerde. Zoet en spicy combineren zoals in de Bengaalse keuken, of groenten als koolrabi roosteren en ze verwerken in een salade.

Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van mijn moeder en Bashars engelenhaar; NOSH viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten.

Nieuw Amsterdam heeft mij de geweldige kans gegeven om met mijn verhalen en recepten een kookboek te maken. Deze verschijnt in het voorjaar in de boekwinkels maar voor de eerste 100 mensen die NOSH bestellen via mijn website heb ik een speciale verrassing.

Een geweldige ervaring! Samen koken, samen eten en een heleboel informatie over ingrediënten en recepten. Onder bezielend leiding van Esther. Doen!!

Eva

Samen koken EN eten is nog vele malen leuker dan alleen maar samen eten. Coole studio op een al even coole locatie. Mark my words: de Gerard Dou wordt de nieuwe food alley van Amsterdam.

Natalya

Nicolette

Hoe gaaf, samen koken en eten en dat alles ook nog grotendeels vegetarisch! Heeft mij veel inspiratie gegeven. Het eten was heerlijk en de avond super gezellig. Esther, ik kom zeker nog eens langs en ik heb een aantal collega's ook al enthousiast gemaakt!

TOP