FORGOT YOUR DETAILS?

PREV
NEXT

Esther's Cookery Take-Out & Deli

Esther’s Cookery is de enige vegetarische kookstudio in Amsterdam. Naast samen koken hebben we nu ook take-out gerechten. De gerechten die normaal gesproken worden bereid in de kookstudio neem je dus zo mee naar huis!

In de deli kun je terecht voor bijzondere producten en natuurlijk voor Esther’s vegetarische kookboek NOSH. De take-out gerechten en producten in de winkel komen allemaal uit dit veelzijdige boek .

Take-out & Deli

Esther's Cookery is uitgebreid! Naast een fijne workshop locatie hebben we nu ook take-out met de heerlijkste gerechten. Met een wekelijks wisselend menu worden de bijzondere gerechten uit ons eigen kookboek, NOSH,  voor jou bereid. Deze kun je bestellen door te bellen (06 2700 8399) en afhalen. Of kom gewoon langs! Op = Op!! De Cookery is geopend voor take-out op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 17:00uur.

Voor de beste tahini, geweldige dadel molasses, za'atar en natuurlijk mijn bekende baba ganoush grill plaatjes kan je terecht in Esther's Cookery!

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 11:00 - 17:00 uur.

Er zijn ook workshop giftcards. Zo kan de gelukkige ontvanger zelf bepalen wanneer hij/zij wil komen koken en genieten.

Weer samen koken in onze geliefde Cookery.

Na een kleine verbouwing zijn we weer begonnen met de kookworkshops en we hebben er zo veel zin in!

We gaan natuurlijk verder met de bekende kookthema's zoals Esther's Groentekeuken, Ottolenghi avonden, Plant based en een combinatie van recepten ervan.

Werk bracht mij naar landen over de hele wereld, waar ik kennis maakte met verrukkelijke verhalen en recepten die ik verwerkte in mijn eigen Joods-Nederlandse eettraditie.

Nieuw Amsterdam heeft mij de geweldige kans gegeven om met mijn verhalen en recepten een kookboek te maken. Het resultaat is een zinderend kookboek bomvol smaak met de naam NOSH.

THE NOSH BOX FAMILY

Om de NOSH beleving nog completer te maken en het maken van de heerlijke recepten nog makkelijker, hebben we een aantal boxen samengesteld. Hierin zit het boek en/of een aantal essentiele producten en/of handige tools uit de webshop.

NOSH BOX 1 €38,90

Het NOSH kookboek, Za'atar en Sumak.

NOSH BOX 2 €39,99

Wonder Grill, Dadel melasse, Tahini.

NOSH BOX 3 €23,50

Wil jij thuis heerlijke, zijdezachte choemoes maken?

NOSH BOX 4 €64,99

Deluxe pakket; Nosh en de essentiële producten.

Contactgegevens

Esther's Cookery
Gerard Doustraat 46
1072 VT Amsterdam
Bel mij op: 06 27008399

Bereikbaarheid
Op 150m afstand van de cookery is halte De Pijp van de NoordZuidlijn.
Kom je met de auto? Er is een parkeergarage om de hoek.

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter, dan bel ik je snel terug.

Esther’s Cookery | KVK: 62754440 | BTW: NL131563713B01 | Bank: NL26ABNA0620838116 | Privacy & Cookies Algemene voorwaarden

© 2020 Esther's Cookery

TOP